Samyang 800mm MC f/8.0 Mirror Tele Lens for Nikon

Samyang 800mm MC f/8.0 Mirror Tele Lens for Nikon

Samyang AE 85mm f/1.4 IF UMC Nikon

Samyang AE 85mm f/1.4 IF UMC Nikon

Samyang 800mm MC f/8.0 Mirror Tele Lens for Nikon

Samyang 800 mm MC f/8,0 je zrcalni teleobjektiv izdelan posebej za ekstremno približane posnetke. Je idealen za fotografiranje narave, astrofotografije, vohunjenja in fotografije, kjer je potrebna res velika povečava slike.
€188.00 €154.10
SKU
S031

Teleobjektiv Samyang 800mm MC f/8.0 za Nikon

Samyang 800 mm MC f/8,0 je zrcalni teleobjektiv izdelan posebej za ekstremno približane posnetke. Je idealen za fotografiranje narave, astrofotografije, vohunjenja in fotografije, kjer je potrebna res velika povečava slike. Objektiv je zasnovan in izdelan zelo natančno, z uporabo visokokakovostnih materialov. Vse leče so izdelane iz optičnega stekla, ter premazane z anti-refleksivnimi plastmi, ki zagotavljajo visoko prepustnost svetlobe. Ohišje objektiva je izdelano iz trpežne kovine. Objektiv je primeren za vse Nikon DSLR fotoaparate.


Pri uporabi tega objektiva je priporočljiva uporaba stojala, vendar pa se ob dobrih svetlobnih pogojih lahko slika tudi iz roke. Objektiv ima vgrajeno sončno zaslonko.

Druga pomembna značilnost tega objektiva je univerzalni T2 adapter, ki omogoča pritrditev objektiva na sisteme: Canon, Nikon/Fuji, Minolta/Sony, Pentax/Samsung in Olympus. V tej ponudbi se objektiv prodaja z adapterjem za Nikon fotoaparate. Torej, če ste zamenjali znamko fotoaparata, boste potrebovali le nov adapter, ki ga lahko dokupite v naši spletni trgovini in bo objektiv ponovno uporaben.

Objektivu je priložena tudi priročna torbica, T2 adapter ter pokrovček za objektiv. Poleg tega lahko objektivu dokupite tudi telekonventer x2, ki objektivu poveča goriščno razdaljo za 2x, torej 800mm=1600mm. Potrebno pa je omeniti tudi to, da z uporabo APS-C kamere je goriščnico potrebno pomnožiti še z 1,5x, torej bo minimalna goriščnica potem znašala 1200mm in 2400 mm z uporabo pretvornika x2.TEHNIČNI PODATKI:

Proizvajalec: Samyang
Model: Samyang teleobjektiv
800mm MC f/8,0
Goriščna razdalja:
800mm

Tip leč: zrcalni telefoto objektiv s fiksno goriščno razdaljo
Zaslonka:
f/8.0
Vidno polje:
3°
Najmanjša razdalja ostrenja: 3,5m
Ostrenje: ročno ostrenje (MF)

Notranja zgradba: 8 elementov / 8 skupin
Velikost filtra:
111 mm
Adapter: T mount
Dolžina objektiva: 144 mm

Teža: 946,6 g


Objektiv ima 36 mesečni garancijski rok

 

Za ogled testnih fotografij s Samyang teleobjektivi kliknite TUKAJ ter VIDEO posnetkov TUKAJ

More Information
Filter size N/A
Size N/A
Manufacturer Samyang
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account