Slovenian (SI)Croatian(HR)SerbianEnglish (United Kingdom)
Torbice, torbe, nahrbtniki in pasovi Foto nahrbtniki Tamrac Evolution 8 (5788) - sling foto/laptop nahrbtnik - črn

Foto-klik

Nakupovalna košarica

Košarica je prazna.


Printe-mail


Tamrac Evolution 8 (5788) - sling foto/laptop nahrbtnik - črn
Prikaz cele slike


Tamrac Evolution 8 (5788) - sling foto/laptop nahrbtnik - črn

Cena: 133.40 € (z DDV)

Imate dodatno vprašanje o izdelku?

Nahrbtnik Tamrac Evoloution 8 preseneča s svojo vsestranskostjo in prilagodljivostjo, ki poskrbita za enostaven in hiter dostop do opreme. Njegov poseben sistem nastavljivih naramnic omogoča, da lahko nahrbtnik nosimo na tri različne načine kot klasični nahrbtnik ali kot nahrbtnik za nošnjo čez eno ramo (čez levo ali desno). Ta način omogoča z enostavnim zasukom nahrbtnika izjemno hiter dostop do njegove vsebine. Za namestitev enoramnega načina preprosto odpnete naramnico ter jo fiksirate na nasprotni strani, drugo naramnico pa pospravite v njej namenjeno režo v hrbtišču nahrbtnika.

 

 

K uporabnosti nahrbtnika prispeva tudi sistem dostopa do notranjosti – omogoča tri načine dostopa do glavnega razdelka: od spredaj, z leve ter z desne strani. Vanj je mogoče pospraviti fotoaparat s pritrjenim do 20 cm dolgim objektivom, več dodatnih objektivov, bliskavico ter vse manjše potrebščine.

V ta nahrbtnik je mogoče pospraviti tudi prenosni računalnik z zaslonom velikosti do 15,6".

Ob hrbtišču je namreč popolnoma oblazinjen predal v velikosti 38 x 25 x 2,5 cm.

 

Seveda pogosto potrebujemo tudi prostor za malico, oblačila ali dodatne fotografske pripomočke –  za to je poskrbljeno z velikim oblazinjenim zgornjim razdelkom, ki ima dodatne mrežaste žepke za drobnarije. Tudi dva stranska predala imata dodatne mrežice za varno spravljanje dodatkov, enako velja tudi za stranska pokrova.


(zgornja slika prikazuje poseben prostor za stativ, katere večina nahrbtnikov nima)


Enostavno, zanesljivo in uravnoteženo pritrjevanje stojala omogoča poseben sistem QuickClip, ki poleg trakov za pritrditev vsebuje tudi zanko za nogice stojala.

Odpiranje je omogočeno iz leve ali desne strani nahrbtnika.

Nahrbtniku je dodana tudi zaščita proti dežju. Zaradi svojih dimenzij je primeren kot ročna prtljaga pri večini letalskih družb. Nahrbtnik je združjiv s sistemom Strap Accesory System, ki omogoča pritrditev dodatnih žepkov na naramnice. Teža nahrbtnika je 2165 g.

Mnenja strank:

MihaelGrmek  (sreda, 09 januar 2013)
Ocenjevanje: 5
Nahrbtnik je odličen. Precej boljši kot pa podobni nahrbtniki od konkurence. Več ali manj ga nosim na obeh ramah (na eni sem ga nosil samo probno),
ker ni potrebe da bi ga nosil samo na eni. Ko rabite dostop do opreme si snamete samo eno naramnico in potem je enako kot pri "ling-shot" nahrbtniku.
sprva sem imel pomisleke glede velikosti in sem ga kupil ker je primeren za 99% letalskih družb za "cabin baggage", pa sem ugotovil, da je več kot
dovolj prostora notri sa vso opremo. ZELO priporočam.


več kategorij


Genesis nahrbtniki

Genesis nahrbtniki


Tamrac nahrbtniki

Tamrac nahrbtniki


Vanguard nahrbtniki

Vanguard nahrbtniki


F-Stop nahrbtniki

F-Stop nahrbtniki


Komers nahrbtniki

Komers nahrbtniki