Slovenian (SI)Croatian(HR)SerbianEnglish (United Kingdom)
Foto-klik

Foto-klik

Nakupovalna košarica

Košarica je prazna.

Vračilo blaga in garancija

E-pošta natisni PDF

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga (poštnina) oz. v primeru osebnega vračila teh stroškov ni (KJE SMO?).

Za vračilo izdelkov prosimo najprej natisnite obrazec, ki se nahaja TUKAJ. Obrazec priložite v paket skupaj s kopijo računa.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži ter v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu je:

FOTO-KLIK d.o.o.
Šmartinska cesta 152r

1000 Ljubljana

Pri vračilu blaga stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, zato pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V pošiljko je prav tako potrebno priložiti kopijo originalnega računa. Priporočljiva je uporaba dostavne službe, ki omogoča sledenje pošiljk.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. (To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.)


Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri prodajalcu.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.


Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-mail naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali preko telefonske številke 041-722-884 na kateri smo dosegljiv od ponedeljka do petka (10-19h) ter soboto (9-15h).