Gopro HERO9 black cena

GoPro HERO9 Black

GoPro HERO7 Black - Black Bundle

GoPro HERO7 Black - Black Bundle

GoPro HERO9 Black

Regular Price €499.98 Special Price €449.00 €368.03
SKU
CHDHX-901

GoPro HERO9 Black

Revolucionarna akcijska kamera GoPro HERO9 Black je opremljena z izjemnim 23.6MP senzorjem za še večjo ločljivost, več pikslov, več podrobnosti....več vsega.

Športna kamera HERO9 Black je opremljen z izjemnim 23.6MP senzorjem za snemanje 5k video vsebin in 20MP fotografij. Z novim prednjim in večjim hrbtnim zaslonom, 30% več baterije, HyperSmooth 3.0 in TimeWarp 3.0 tehnologijo, sedaj prinaša še več vsega kar imate najraje.

5k video
Posnemite osupljive video vsebine v 5k resoluciji, ki zagotavlja ohranjenje najpodrobnejših detajlov tudi ob večkratni povečavi. Opremljen z 23.6MP senzorjem, profesionalna kamera HERO9 Black prinaša izjemno ostrino slike, tekoče gibanje in uravnavo horizonta samo z enim dotikom .

20MP slike s SuperPhoto
Zajemite izjemne, profesionalne fotografije z 20MP ostrine. S funkcijo SuperPhoto, action camera HERO9 Black samodejno izbere najbolj primerno procesiranje slike, ki v hipu naredi najboljši možen posnetek.

Vgrajeno pritrjevanje
Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive tačke, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo..

Prednji + hrbtni zaslon na dotik
Novi, večji hrbtnim zaslonom na dotik z zoom funkcijo je vsekakor dobrodošla nadgradnja. Funkcionalen prednji zaslon pa omogoča lažjo postavitev želenega kadra in intuitivno kontrolo kamere.

Zmogljiva baterija
Ujemite več dogajanja samo z enim polnjenjem baterije. 30% daljša življenjska doba baterije na račun večje 1720mAh baterije ima toliko moči, da vas kamere tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

HyperSmooth 3.0
Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 3.0 omogoča uravnavanje horizonta in izboljšanje v vseh nastavitvah.

Horizon Leveling
Vgrajeno uravnavanje horizonta (do 45% nagiba) je zdaj mogoče z novo Linear + Horizon Leveling digitalno lečo – naj tvoji posnetki ostanejo stabilni in uravnani!

TimeWarp 3.0
Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklaplnaje med koncencionalnim in timewarp snemanjem.

Garancija: 24 mesecev

Video predstavitev nove GoPro HERO9 Black akcijske kamere:

More Information
Manufacturer GoPro
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
We found other products you might like!