Godox Lux Junior Retro Camera Flash

Godox Lux Junior Retro Camera Flash

Godox Ving V860III TTL Li-Ion Flash Kit za Fujifilm

Godox Ving V860III TTL Li-Ion Flash Kit za Fujifilm

Godox Ring72 Macro LED Ring Light

Godox Ring72 Macro LED Ring Light

Godox Lux Junior Retro Camera Flash

€79.90 €65.49
SKU
6952344225417

Godox Lux Junior Retro Camera Flash

bliskavica Godox Lux Junior poskrbi za čisti užitek in navdušenje ob vsakem posnetku. Ohranimo stvari preproste in gremo svojo pot. Pozabimo na pravila in standarde, preprosto sprožimo zaklop in uživajmo v trenutku.

Kompaktna bliskavica
Lux Junior je bliskavica, ki jo boste z veseljem vzeli s seboj kamor koli greste. Gre z vami ne samo zaradi čistega užitka fotografiranja, ampak tudi zaradi svojega stila. Ujemi nepričakovane trenutke ali odkrij sorodne duše s pomočjo Lux Junior-a.

Preprostost
Bliskavica ima enostaven izbirnik, s katerim nastavite manualni način bliskavice. Z univerzalno združljivim samodejnim načinom, ki vam pomaga izračunati pravilno osvetlitev, se lahko popolnoma potopite v ustvarjalno veselje tako z digitalnimi kot analognimi fotoaparati. Ujemi trenutek in preostanek prepusti Lux Junior-ju.

Retro stil
koncept Lux Junior-a je enostavnost. Vzemi ga, izberi način in začni ustvarjati. Združljiv je z vsemi vrstami fotoaparatov in omogoča raznovrstne estetike, vaša ustvarjalnost lahko prosto teče brez ovir. Kljub času in tehničnim posodobitvam bo Lux Junior prinesel čisti veselje in lepoto iz 80-ih let.

Delovanje
Vključuje funkciji S1 in S2. V načinu S1 bo bliskavica sprožena kot odziv na drugo ročno ali TTL bliskavico, medtem ko bo v načinu S2 Retro Flash sprožil podobno, vendar bo prezrl prvo bliskavico (predblisk). Bliskavica deluje na baterije tip AAA. Ima tudi priključek za sinhronizacijo (priložen kabel).

V paketu:
1x Lux Junior bliskavica
1x torbica za shranjevanje
1x sinhronizacijski kabel
1x originalna embalaža.

Tehnične specifikacije:
vodilno število: 12
primerno za: Fujifilm, Canon, Nikon, Olympus, Sony, Panasonic, Pentax, Samsung,... >barvna temperatura: 6000K
HSS: ne
strob: ne
funkcije: M / S1 / S2 / Slave
napajanje: 2x AAA bateriji

More Information
ManufacturerGodox