Godox TT350N Mini Thinklite TTL bliskavica za Nikon

Godox TT350N Mini Thinklite TTL bliskavica za Nikon

Godox Ving V860III TTL Li-Ion Flash Kit za Nikon

Godox Ving V860III TTL Li-Ion Flash Kit za Nikon

Godox TT685 II Thinklite TTL bliskavica za Nikon

Godox TT685 II Thinklite TTL bliskavica za Nikon

Godox TT350N Mini Thinklite TTL bliskavica za Nikon

€79.90 €65.49
SKU
6952344211076

Godox TT350N Mini Thinklite TTL bliskavica za Nikon

Godox TT350N znana tudi kot Godox TT350N Mini Thinklite TTL bliskavica za Nikon je majhna prenosna bliskavica z vodilnim številom 36. Odlično je uravnovešena za uporabo tako na brezzrcalnih kot tudi večjih DSLR fotoaparatih. Tehta pičlih 200g ter meri v višino 95mm (z glavo usmerjeno naravnost). Kljub majhni velikosti se glava bliskavice lahko zasuka za 270° v vodoravni ter 97° v navpični osi. Zahvaljujoč svoji zgradbi je odbijanje svetlobe od stropa preprosto.

Godox TT350N je opremljena z Navigator X sprejemnikom, hkrati pa je lahko tudi oddajnik, posledično se jo lahko uporablja za nadzor oziroma master funkcijo, za ostale Godox bliskavice.

Bliskavica se lahko nastavi na Slave mode, kjer jo lahko prožite s pomočjo Navigator X oddajnika.

Lahko se uporabi v treh programih. Prvi je TTL, ki omogoča avtomatično ekspozicijo scene glede na izbrani program na fotoaparatu (avtomatika, pol avtomatika). Drugi način je ročni način (manual) (M) - omogoča uravnavanje bliskavice v 7-f stopnjah s pomočjo +/- 1/3 EV. Tretja možnost je (Multi), omogoča zajem fotografij pri daljših ekspozicijah.


Godox TT350N ima prav tako funkcijo High-Speed Sync, ki omogoča uporabo bliskavice z hitrostjo zaklopa do 1/8000s, ta funkcija je še posebej priročna v situacijah ko imate močno (kontrastno) ambientno svetlobo.

Poleg tega podpira zelo kratke čase bliska z hitrostjo do 1/20000 (pri minimalni moči). Bliskavica deluje znotraj zoom območja 24-105mm v avtomatičnem kot tudi ročnem načinu. Za dosvetljevanje večjih površin se lahko uporabi široki difuzor, ki se povleče (kot tudi bela plošča) iz bliskavice.
(cca 15mm).

Priložen je prav tako difuzor, ki je uporaben pri portretni fotografiji, kadar je glava bliskavice usmerjena direktno v subjekt. V kompletu so priložene sanke in priročna torbica za shranjevanje.

Godox TT350N poganjata dve AA bateriji. Pri polni moči lahko bliskavico s polnimi baterijami sprožite do 210 krat. Predel za baterija ima USB vhod, ki omogoča nadgradnjo programske opreme.

V setu:

- Godox TT350N
- zaščitna torbica
- difuzor
- sanke (stojalo)

More Information
ManufacturerGodox