Baterijski polnilec z USB - Delta za Canon NB-4L

Baterijski polnilec z USB - Delta za Canon NB-4L

Baterija Sony NP-FM500H - Patona

Baterija Sony NP-FM500H - Patona

Baterijski polnilec z USB - Delta za Canon NB-4L

Baterijski polnilec z USB - Delta za Canon NB-4L.
5,90 € 4,84 €
SKU
BP03

Baterijski polnilec z USB - Delta za Canon NB-4L

Ta najnaprednejši univerzalni baterijski polnilnik je varen, hiter, zanesljiv in kompatibilen z 230V in 110V (Ameriški standard) stenskimi vtičnicami. Baterijskemu polnilcu je dodan tudi avto-polnilec, ki omogoča, da napravo priključite v 12V vtičnico v vašem avtu. Baterijski polnilec ima 12 mesečno garancijo.

 

Polnilnik ima vgrajene mikroprocesorje, ki skrbijo za nadzor pri procesu polnjenja in varujejo baterijo pred pregrevanjem in drugimi nezaželenimi problemi. Zato je polnjenje hitro in varno. Ko baterijo priključimo na polnilnik, se preveri njena raven energije, nato se polnjenje prične. Rdeča dioda obvešča, da je polnjenje v teku, medtem ko zelena dioda pomeni, da je polnjenje končano in je polnilnik v stanju pripravljenosti. Zato ni nevarnosti, da bo baterija prenapolnjena ali poškodovana.

USB izhod je še ena pomembna značilnost tega polnilnika. Omogoča namreč polnjenje baterij na vseh prenosnih napravah z USB, mini USB ali makro USB.

Set vsebuje:

- baterijski polnilec,

- adapter za stensko vtičnico,

- adapter za polnjenje v avtomobilu (12V)

 

Delta polnilniki imajo vse potrebne varnostne certifikate, kot so CE in ROHS.

Naslednje Canonove naprave, ki podpirajo NB-4L baterijo so kompatibilne z polnilcem:

 

Digital Ixus 30, Digital Ixus 40, Digital Ixus 50, Digital Ixus 60, Digital Ixus 65, Digital Ixus 70, Digital Ixus 75, Digital Ixus 80 IS, Digital Ixus i7, Digital Ixus i zoom, Digital Ixus Wireless, Digital IXY 40, Digital IXY 50, Digital IXY 55, Ixy Digital Wireless, PowerShot SD200, PowerShot SD300, PowerShot SD400, PowerShot SD430 Wireless, PowerShot TX 1

 

 

Više informacija
Manufacturer Delta
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil