Baterijsko držalo Canon BG-E9 MeiKe (za 60D)

Baterijsko držalo Canon BG-E9 MeiKe (za 60D)

Baterijsko držalo HLD-5 Delta (za Pentax E600, E620)

Baterijsko držalo HLD-5 Delta (za Pentax E600, E620)

Baterijsko držalo Canon BG-E9 MeiKe (za 60D)

36,60 EUR 30,00 EUR
SKU
BD168
Baterijsko držalo Canon BG-E9 MeiKe, je primerno za Canon EOS 60D. Baterijsko držalo omogoča boljši oprijem fotoaparata in 2x daljši čas fotografiranja, ter nam daje občutek fotografiranja v navpičnem položaju, prav tako enostaven, kot v horizontalnem pol

Baterijsko držalo Canon BG-E9 MeiKe (za 60D) je popolna zamenjava za BG-E9 baterijsko držalo za Canon EOS 60D.


Držalo se lahko uporablja z 1 ali 2 akumulatorskima baterijama LP-E6. V paketu je priložen tudi adapter za uporabo 6 AA navadnih ali polnilih baterij. Držalo vam zagotavlja še enkrat daljši čas fotografiranja.

Baterijsko držalo je opremljeno tudi z gumbi za vertikalno fotografijo (dvostopenjski sprožilec, vrtljiv gumb za nastavljanje zaklopa ali zaslonke, AF-ON gumb, AF/EF lock gumb in gumb za izbiro točk ostrenja).

Prav tako je držalo pokrito s posebnimi materiali iz gume, ki Vam zagotavljajo zelo udoben in varen oprijem. Na spodnji strani baterijskega držala je tudi navoj za stojalo ali zapestni pašček.

Baterijsko držalo omogoča boljši oprijem fotoaparata, ter nam daje občutek fotografiranja v navpičnem položaju, prav tako enostaven, kot v horizontalnem položaju.


Baterijsko držalo ima 1 letno garancijo!

Detalji
ProizvođačMeiKe