VSGO DKL-5S čistilni set 5v1 slovenija

VSGO DKL-5S čistilni set 5v1

matin-krpica-mikrovlaken-cistilna-lece-cena

Matin čistilna krpica iz finih mikrovlaken za čiščenje objektiva in ekrana

VSGO DKL-15 potovalni komplet za čiščenje cena

VSGO DKL-15 potovalni komplet za čiščenje

VSGO DKL-5S čistilni set 5v1

Ocjenjivanje:
100% of 100
14,90 € 12,21 €
SKU
DKL-5S

VSGO DKL-5S čistilni set 5v1

VSGO je podjetje, ki izdeluje izdelke za profesionalno čiščenje senzorjev digitalnih fotoaparatov in leč fotografskih objektivov. VSGO dobavlja svoje produkte tudi največjim proizvajalcem foto opreme po vsem svetu ter tudi zagotavlja odlično kvaliteto njihovih proizvodov.
 
VSGO DKL-5S  je univerzalni čistilni set za terensko čiščenje leče objektiva, iskala ali LCD ekrana. Primeren za vse vrste fotoaparatov in njihovih objektivov: DSLR, brezzracalni, kompaktni fotoaparat,...
 
V kompletu:
- puhalka (Air blower)
- 2x krpica iz mikroflaken v velikostih 5x5" (Microfiber cleaning cloth)
- tekočina za čiščenje 30ml (lens cleaner)
- čopič (dust brush)

Puhalka
izjemno majhna a tudi močna puhalka za čiščenje prahu iz senzorja na brezzrcalnih ali DSLR fotoaparatih. Primerna tudi za čiščenje prahu na lečah, filtrih ipd. Puhalka je izdelana iz okolju prijaznega materiala, konica pa ima upogljiv gumijast nastavek, da ne pride do poškodb ob morebinemu dotiku s površino senzorja.
 
Krpica iz mikrovlaken
Premium kvaliteta in ekstremno mehka mikrofibra z lasersko odrezanimi robovi, zato od nje ne odstopajo vlakna. Z njo se enostavno odstrani prstne odtise in oljne madeže na lečah objektivov. Lahko se jo opere in ponovno uporabi. Je antistatična ter vakuumsko pakirana v čisti sobi.
 
Tekočina za čiščenje 30ml
varno in efektivno se lahko očisti vse steklene površine z ali brez premazov. Tekočina v "sprej" steklenički ni toksična in ne vsebuje alkohola. Ne pušča sledov čiščenja in se hitro suši.

Čopič
čopič z visokokakovostnim najlonom, s katerim enostavno odstranimo večje in manjše prašne delce, brez da bi poškodovali površino objektiva. Primeren tudi za čiščenje tipkovnic, pametnih telefonov, oziroma vsega, kjer želite varno odstraniti prah.
 
Više informacija
Manufacturer VSGO
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!