Quadralite Stroboss 36 S - za Sony

Quadralite Stroboss 36 S - za Sony

Quadralite Stroboss 36 C - za Canon

Quadralite Stroboss 36 C - za Canon

Quadralite Stroboss 36 N - za Nikon

Quadralite Stroboss 36 N - za Nikon

Quadralite Stroboss 36 S - za Sony

Quadralite Stroboss 36 S - za Sony

Normalna cijena 94,05 € Posebna cijena 79,90 € 65,49 €
SKU
QS36S

Quadralite Stroboss 36 S - za Sony

Quadralite Stroboss 36 znana tudi kot Godox Thinklite TTL TT350 (za EU trg kot Quadralite) je majhna prenosna bliskavica z vodilnim številom 36. Odlično je uravnovešena za uporabo tako na brezzrcalnih kot tudi večjih DSLR fotoaparatih. Tehta pičlih 200g ter meri v višino 95mm (z glavo usmerjeno naravnost). Kljub majhni velikosti se glava bliskavice lahko zasuka za 270° v vodoravni ter 97° v navpični osi. Zahvaljujoč svoji zgradbi je odbijanje svetlobe od stropa preprosto.

Quadralite Stroboss 36 je opremljena z Navigator X sprejemnikom, hkrati pa je lahko tudi oddajnik, posledično se jo lahko uporablja za nadzor oziroma master funkcijo, za ostale Quadralite bliskavice: Pulse Pro X, Altas 600, Atlas 600 TTL, Reporter 360 TTL, Stroboss 60, kot tudi druge Stroboss 36 bliskavice.

Bliskavica se lahko nastavi na Slave mode, kjer jo lahko prožite s pomočjo Navigator X oddajnika.

Lahko se uporabi v treh programih. Prvi je TTL, ki omogoča avtomatično ekspozicijo scene glede na izbrani program na fotoaparatu (avtomatika, pol avtomatika). Drugi način je ročni način (manual) (M) - omogoča uravnavanje bliskavice v 7-f stopnjah s pomočjo +/- 1/3 EV. Tretja možnost je (Multi), omogoča zajem fotografij pri daljših ekspozicijah.


Stroboss 36 ima prav tako funkcijo High-Speed Sync, ki omogoča uporabo bliskavice z hitrostjo zaklopa do 1/8000s, ta funkcija je še posebej priročna v situacijah ko imate močno (kontrastno) ambientno svetlobo.

Poleg tega podpira Stroboss 36 zelo kratke čase bliska z hitrostjo do 1/20000 (pri minimalni moči). Bliskavica deluje znotraj zoom območja 24-105mm v avtomatičnem kot tudi ročnem načinu. Za dosvetljevanje večjih površin se lahko uporabi široki difuzor, ki se povleče (kot tudi bela plošča) iz bliskavice.
(cca 15mm).

Priložen je prav tako difuzor, ki je uporaben pri portretni fotografiji, kadar je glava bliskavice usmerjena direktno v subjekt.

V kompletu so priložene tudi sanke in priročna torbica za shranjevanje.

Quadralite Stroboss 36 poganjata dve AA bateriji. Pri polni moči lahko bliskavico s polnimi baterijami sprožite do 210 krat. Predel za baterija ima USB vhod, ki omogoča nadgradnjo programske opreme
preko Quadralite Firmware upgrade orodja. več na: www.quadralite.pl

V setu:

- Quadralite Stroboss 36 
- zaščitna torbica
- difuzo
- sanke (stojalo)

Više informacija
Manufacturer Quadralite
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!