SIRUI N-1004X (možnost pretvorbe v monopod)

SIRUI N-1004X (možnost pretvorbe v monopod)

Manfrotto MT055XPRO3

Manfrotto MT055XPRO3

SIRUI N-1004X (možnost pretvorbe v monopod)

149,90 EUR 122,87 EUR
Stojalo SIRUI N-1004X je popolna izbira za fotografe, ki želijo lahko opremo in potrebujejo tako stojalo kot monopod. 160 cm višine. Tehta le 1,3 kg, nosi pa 12 kg. Zloženo meri 44 cm. Kovana aluminijeva zlitina. Upogib nog za 180 stopinj.

SIRUI N-1004X (možnost pretvorbe v monopod)

Serija stojal SIRUI N-X ima veliko odličnih zmogljivosti, ki jih redko najdete v ostalih stojalih.  Narejeni so iz materialov visoke kvalitete, premeri nog pa imajo le 3 mm razlike. To zagotavlja izjemno stabilnost, kompaktnost in visoko nosilnost.

Stojalo SIRUI N-1004X je popolna izbira za fotografe, ki želijo lahko opremo in potrebujejo tako stojalo kot monopod. Stojalo ima odstranljivo nogo, ki jo pritrdite na dodatno ploščico (priloženo v kompletu) in tako spremenite stojalo v monopod.

Kovano stojalo iz aluminijeve zlitine SIRUI N-1004X lahko uporabljate na 160 cm višine. Tehta le 1,3 kg, nosi pa 12 kg. Zloženo meri le 44 cm in je primerno za večino ročne prtljage na letalu.

Edinstven mehanizem omogoča upogib nog za 180°. To omogoča kompaktno prenosno velikost, poleg tega pa vam glave pred prenašanjem ni treba odstranjevati, saj ne predstavlja dodatne dolžine. Poleg tega je stojalu priložena še priročna podložena torbica za prenašanje.

Stojalo SIRUI N-1004X ima novo osrednjo cev, ki jo lahko uporabljate kot standardno ali kratko. Preprosto odvijete nosilno kljukico ter s tem razpolovite standardno cev. Spodnji del pospravite, zgornji del pa ostane na stojalu in služi kot kratka osrednja cev, pripravljena na uporabo! Tako imate na voljo dva tipa osrednje cevi v enem!

Noge stojala lahko pri kratki osrednji cevi postavite v kot 80° in fotografirate le 16 cm od tal.

Poleg tega, da je SIRUI N-1004X izvrstno stojalo, ga lahko preprosto pretovrite v monopod. Zelo uporabna lastnost, ki pride prav v tesnih prostorih ali pa, ko uporaba stojal ni dovoljena. Če monopodu dodate še večji del osrednje cevi, lahko znatno povečate velikost monopoda.

Kovana aluminijeva zlitina zagotavlja kompaktnejšo konstrukcijo, to pa omogoča daljšo življenjsko dobo in boljšo zmogljivost. Anodizirana površina preprečuje rjavenje, odrgnine in praske ter zagotavlja daljšo obstojnost barve.

Silikonski vrtljivi zaklepi in sistem preprečevanje rotacije nog omogočajo hitro, enoročno postavitev. Avtomatski zaklepi nog na: 23°, 52° in 80°.

Penasti oprijemi na nogah olajšajo uporabo v mrzlem vremenu in nudijo čvrst oprijem. Priložen je zapestni pašček za uporabo monopoda. Na osrednji cevi se nahaja kljukica za obtežitev ali torbo.  Dodatna vijaka 1/2 ~ 3/8 za ploščice.

Tehnične lastnosti:
Material: aluminijeva zlitina
Teža: 1,3 kg
Nosilnost: 12 kg
Deli nog: 4
Največji premer noge: 28 mm
Najmanjši premer noge: 19 mm
Najnižja višina:  160 mm
Največja višina: 1320 mm
Največja višina z iztegnjeno osrednjo cevjo:1600 mm
Višina s skrčenimi nogami: 520 mm
Zložena višina: 440 mm
Največja višina monopoda: 156 mm
Najnižja višina monopoda: 420 mm

6-LETNA GARANCIJA!

Detalji
ProizvođačSirui