Quadralite-Flex-85cm-hitro-zložljivi-Beauty-Dish

Quadralite Flex 85cm hitro zložljivi Beauty-Dish

Honeycomb grid - satovje za Beauty dish 70cm - Quadralite

Honeycomb grid - satovje za Beauty dish 70cm - Quadralite

Quadralite-Flex-65cm-hitro-zložljivi-Beauty-Dish

Quadralite Flex 65cm hitro zložljivi Beauty-Dish

Quadralite Flex 85cm hitro zložljivi Beauty-Dish

73,90 € 60,57 €
SKU
QF85BD

Quadralite Flex 85cm hitro zložljivi Beauty-Dish

Quadralite Flex Foldable Beauty-Dish je vsestranski modifikator svetlobe, ki združuje prenosljivost, lahkotno konstrukcijo in visoko kakovostne materiale. Idealen izdelek za modno fotografijo. Lahko pa se tudi pretvori v softbox, da se doseže mehak in razpršen efekt. Zložljivi Beauty-Dish Quadralite Flex je zgrajen na mehanizmu za hitro zlaganje, kar omogoča enostavno uporabo in pripravljenost v nekaj sekundah.

Ena od največjih slabosti kovinskih verzij Beauty dish-a je njena togost in transportna velikost - ne more se zložiti v vrečo in jo je težko prenašati ter shranjevati. Zložljiv Beauty Dish Quadralite Flex je zasnovan za reševanje teh težav. Je lahek, majhen, ko je prepognjen in ga je enostavno prenašati v priloženi vrečki.

Snemljiv center za difuzijo je glavni razlog, da je ta izjemni modifikator svetlobe tako vsestranski. Disk je nameščen neposredno pred svetlobnim virom in deluje kot deflektor, ki usmerja svetlobo na površino lupine in jo odbija. V tej nastavitvi Flex Foldable Beauty-Dish je kot tradicionalni kovinski Beauty dish. Vendar pa se lahko v nekaj sekundah pretvori v softbox.

Zaradi svojega sferičnega profila je ta modifikator svetlobe izjemno učinkovit in prenosen. Še posebej v ozkih prostorih, prostorih in hodnikih prinaša svetlobo točno tam, kjer jo želite. Če je potrebno, se lahko uporablja tudi z honeycomb-om (na voljo posebej) za boljšo kontrolo svetlobe.

Flex Foldable Beauty-Dish temelji na osmerokotni okvirni konstrukciji z osmimi špicami, ki zagotavlja privlačne krožne oblike v očeh subjekta. Zunanja lupina Beauty-dish-a je izdelana iz visokokakovostne najlonske tkanine za visoko vzdržljivost, dolgo življenjsko dobo in majhno težo. Notranjost je laminirana z visoko odsevnim srebrnim filmom za enakomerno porazdelitev svetlobe po njeni površini.

Beauty dish prejmete z dvema plastema difuzorjev iz visoko kakovostne poliestrske tkanine. Ta del je bil skrbno izbran in preizkušen, da bi zagotovil ustrezno belino in barvno reprodukcijo.

Glavni del okvirja je iz kovine. Jeklene napenjalne palice podpirajo celotno strukturo in ohranjajo sferično obliko nad nagibno svetilko. Montaža in deflektor sta izdelana iz aluminija. Flex Foldable Beauty-Dish je opremljen s široko uporabnim nosilcem tipa Bowens, ki je združljiv s široko paleto studijskih luči. Zahvaljujoč adapterjem (posebej v prodaji) se lahko uporablja tudi z Broncolor, Profoto in Elinchrome bliskavicami.

Tehnične specifikacije:
bajonet: Bowens
velikost: 85cm
garancija: 2 leti

Više informacija
Manufacturer Quadralite
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!