Godox AD600Pro studijska bliskavica

Godox AD600Pro studijska bliskavica

Godox Gemini GS200II - 200Ws studijska bliskavica

Godox Gemini GS200II - 200Ws studijska bliskavica

Godox AD600B TTL studijska bliskavica

Godox AD600B TTL studijska bliskavica

Godox AD600Pro studijska bliskavica

889,99 € 729,50 €
SKU
AD600Pro

Godox AD600Pro Witstro znana tudi kot Quadralite studijska bliskavica Atlas 600 Pro TTL 

Ta izjemno vsestranska in učinkovita studijska bliskavica Godox AD600Pro omogoča hiter ponovni blisk ter stabilen blisk po celotnem obsegu. Opremljena je z natančnim in zanesljivim načinom merjenja TTL in je izjemno uporabna, ko se svetlobne razmere hitro spreminjajo. Vgrajen radijski sprejemnik Godox X / Navigator X omogoča popolno brezžično kontrolo in sprožitev bliskavice, ki so oddaljene do 100m. Visoka hitrost sinhronizacije je tudi na voljo - celo do 1/8000s.

Godox AD600Pro izstopa od konkurence zaradi visoke barvne konsistence po celotnem območju moči. Ko je potrebna visoka barvna natančnost, lahko uporabnik aktivira posebej oblikovan sistem: "Color Priority Mode". Nato, ne glede na to, kakšna je nastavitev moči, se bliskavica sproži z najvišjo možno natančnostjo. Nihanja beline v tem načinu ne bodo presegla +/- 75 kelvinov. V standardnem načinu je ravnovesje beline ocenjeno kot 5600 +/- 200K. Ta bliskavica lahko oddaja dolge rafale natančno nadzorovane svetlobe v "Color Priority Mode" in pri sinhronizaciji nad 1/250s.

Če je bliskavica nastavljena na maksimalno moč, se Godox AD600Pro lahko ponovno proži na polni moči že po 0,9 skundah!

 Brezžično proženje na daljavo?

- tudi do 100m! Bliskavica Godox AD600Pro oz. Quadralite studijska bliskavica Atlas 600 Pro TTL ima že vgrajen sistem Godox X / Navigator X, kar pomeni, da lahko dokupite samo še Godox X / Quadralite Navigator oddajnik
za Canonza Nikon ali za Sony
in boste s tem imeli popoln nadzor bliskavice na razdalji do 100m! Godox AD600Pro zato ne potrebuje dodatnih radijskih sprejemnikov. V kolikor imate že kakšen drugi sistem proženja bliskavic, lahko priklopite preko 3.5mm konetkorja ali USB povezave - Quadralite Navigator.Godox AD600Pro se lahko uporablja tudi za zamrznitev gibanja hitro premikajočih se predmetov. Omogoča ujeti tekoče pljuske, tekajoče otroke ali mojstre borilnih veščin, ki trenirajo hitre udarce. Trajanje bliska lahko skrajšamo do 1 / 10100s (na 1/256, t0.1), kar je več kot ga potrebujete v večini primerov.

Nova oblika "flashtube"-a zagotavlja najboljšo kvaliteto svetlobe in vam omogoča poln potencial vsakega modifikatorja svetlobe. Žarnica je zaščitena s stekleno kupolo in difuzno sprednjo površino za enakomerno porazdelitev svetlobe. Poleg tega je žarnico enostavno zamenjati, brez uporabe dodatnih orodji.

Godox AD600Pro je opremljena z visoko učinkovito in zmogljivo LED modelirno lučjo. Ta 38W LED čip je ekvivalent po moči cca. 500W halogenski žarnici. Modelirna luč pa ima barvo dnevne svetlobe (~ 5500K) in zagotavlja neprekinjeno svetlobo pri najvišji možni kakovosti (CRI> 95, TLCI> 93).

Godox AD600Pro poganja visoko zmogljiva izmeljiva litij-ionska baterija. 2,6Ah baterija zagotavlja do 370 bliskov na polni moči. Ena baterija je priložena v kompletu in jo je mogoče enostavno zamenjati, ko je izčrpana. Baterijo lahko napolnite v manj kot treh urah zahvaljujoč posebnemu polnilniku, ki je v kompletu. Atlas 600 Pro TTL je opremljen z novo zasnovani 5 inčnim srebrnim reflektorjem, ki je kompakten in zagotavlja široko in enotno svetlobno pokritost.

Ker uporablja Bowens-ov sistem, se lahko reflektor enostavno in hitro odstrani in zamenja z drugim svetlobnim modifikatorjem (dežnik, softbox, beauty dish, fresnel, snoot, grid...) , ki ga proizvaja Godox, Quadralite, Quantuum ali kakšen drugi proizvajalec. Bliskavica se lahko uporablja tudi z dodatno opremo, kot so Atlas Pro FH600 fleš glava in Atlas Pro AC Adapter (izdelki niso vključeni v to ceno).

Ohišje studijske bliskavice je izdelano iz visoko kakovostne plastike. Velik LCD zaslon z osvetljitvijo je enostaven za branje tudi v močni sončni svetlobi. Podnožje bliskavice za pričvrstitev na studijske stative in bowensov bajonet za pričvrstitev modifikatorjev sta izdelana iz kovine, tako da do lomljenja zagotovo ne bo prišlo.

Glavne značilnosti:

- kompatibilen z DSLR in mirrorless fotoaparati Canon / Nikon / Sony / Olympus / Fujifilm (preko ustreznega oddajnika Navigator X)
- integriran sprejemnik Godox X za polno brezžično kontrolo bliskavice (prek ustreznega oddajnika Navigator X)
- največja izhodna moč 600W
- GN 87m (ISO100) s standardnim 5" reflektorjem
- TTL (avtomatski), ročni, slave in MULTI načini bliskanja so na voljo za enostavno uporabo in popolno kontrolo
- prilagodljivo in natančno prilagoditev energije bliskavice v 9 f-stop od 1/1 do 1/256 v 25 korakih
- konsistentnost barvne temperature v celotnem izhodnem območju (5600K ± 75K) v "Stable Color Mode"
- čas za ponovni blisk je 0,01-0,9s
- poganja izmenljiva 28,8V / 2,6Ah litij-ionska baterija
- do 370 bliskov na polnih moči (na en cikel polnjenja)
- high speed sinhronizacija s hitrostjo do 1 / 8000s (z oddajnikom Navigator X)
- zelo kratko trajanje bliska 1 / 10100s (t0.1, @ 1/256)
- 38W LED modelirna luč
- proženje preko optical slave, 3,5 mm vhod
- aktivno hlajenje (integrirani ventilator)
- enostaven za branje visokokontrastnega LCD zaslona
- 5" reflektor nove kompaktne oblike
- Bowens mount za pričvrščevanje modifikatorjev
- visokokakovostno plastično ohišje
- kovinsko držalo za stativ in modifikatorje

V kompletu:
- Godox AD600Pro
- 5" Godox AD600Pro lonec
- pokrov 
- žarnica
- baterija
- polnilec

Više informacija
Manufacturer Godox
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil