Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL

Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL

Godox AD600BM studijska bliskavica

Godox AD600BM studijska bliskavica

Godox WB300P baterija za AD300Pro

Godox WB300P baterija za AD300Pro

Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL

Normalna cijena 694,90 € Posebna cijena 649,00 € 531,97 €
SKU
AD400PROTTL

Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL

Ta izjemno vsestranska in učinkovita Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTLL omogoča hiter ponovni blisk ter stabilen blisk po celotnem obsegu. Opremljena je z natančnim in zanesljivim načinom merjenja TTL in je izjemno uporabna, ko se svetlobne razmere hitro spreminjajo. Vgrajen radijski sprejemnik Navigator X omogoča popolno brezžično kontrolo in sprožitev bliskavice, ki so oddaljene do 100m. Visoka hitrost sinhronizacije je tudi na voljo - celo do 1/8000s.

Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL izstopa od konkurence zaradi visoke barvne konsistence po celotnem območju moči. Ko je potrebna visoka barvna natančnost, lahko uporabnik aktivira posebej oblikovan sistem: "Color Priority Mode". Nato, ne glede na to, kakšna je nastavitev moči, se bliskavica sproži z najvišjo možno natančnostjo. Nihanja beline v tem načinu ne bodo presegla +/- 75 kelvinov. V standardnem načinu je ravnovesje beline ocenjeno kot 5600 +/- 200K. Ta bliskavica lahko oddaja dolge rafale natančno nadzorovane svetlobe v "Color Priority Mode" in pri sinhronizaciji nad 1/250s.

Če je bliskavica nastavljena na maksimalno moč, se Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL lahko ponovno proži na polni moči že po 1 skundi!

Brezžično proženje na daljavo?

- tudi do 100m! Bliskavica Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL  ima že vgrajen sistem Navigator X, kar pomeni, da lahko dokupite samo še Godox / Quadralite Navigator oddajnik
za Canonza Nikon ali za Sony
in boste s tem imeli popoln nadzor bliskavice na razdalji do 100m! Atlas 400 Pro TTL zato ne potrebuje dodatnih radijskih sprejemnikov. V kolikor imate že kakšen drugi sistem proženja bliskavic, lahko priklopite preko 3.5mm konetkorja ali USB povezave - Quadralite Navigator.


Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL se lahko uporablja tudi za zamrznitev gibanja hitro premikajočih se predmetov. Omogoča ujeti tekoče pljuske, tekajoče otroke ali mojstre borilnih veščin, ki trenirajo hitre udarce. Trajanje bliska lahko skrajšamo do 1/12340 (na 1/256, t0.1), kar je več kot ga potrebujete v večini primerov.

Nova oblika "flashtube"-a zagotavlja najboljšo kvaliteto svetlobe in vam omogoča poln potencial vsakega modifikatorja svetlobe. Žarnica je zaščitena s stekleno kupolo in difuzno sprednjo površino za enakomerno porazdelitev svetlobe. Poleg tega je žarnico enostavno zamenjati, brez uporabe dodatnih orodji.

Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL je opremljena z visoko učinkovito in zmogljivo LED modelirno lučjo. Ta 30W LED čip je ekvivalent po moči cca. 500W halogenski žarnici. Modelirna luč pa ima barvo dnevne svetlobe (~ 5500K) in zagotavlja neprekinjeno svetlobo pri najvišji možni kakovosti (CRI> 95, TLCI> 93).

Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL poganja visoko zmogljiva izmeljiva litij-ionska baterija. 2,6Ah baterija zagotavlja do 390 bliskov na polni moči. Ena baterija je priložena v kompletu in jo je mogoče enostavno zamenjati, ko je izčrpana. Baterijo lahko napolnite v manj kot treh urah zahvaljujoč posebnemu polnilniku, ki je v kompletu. Atlas 400 Pro TTL je opremljen z novo zasnovani 5 inčnim srebrnim reflektorjem, ki je kompakten in zagotavlja široko in enotno svetlobno pokritost.

Ker uporablja Bowens-ov sistem, se lahko reflektor enostavno in hitro odstrani in zamenja z drugim svetlobnim modifikatorjem (dežnik, softbox, beauty dish, fresnel, snoot, grid...) , ki ga proizvaja Quadralite, Quantuum ali kakšen drugi proizvajalec. Bliskavica se lahko uporablja tudi z dodatno opremo...

Ohišje studijske bliskavice je izdelano iz visoko kakovostne plastike. Velik LCD zaslon z osvetljitvijo je enostaven za branje tudi v močni sončni svetlobi. Podnožje bliskavice za pričvrstitev na studijske stative in bowensov bajonet za pričvrstitev modifikatorjev sta izdelana iz kovine, tako da do lomljenja zagotovo ne bo prišlo.

Glavne značilnosti:

- kompatibilen z DSLR in mirrorless fotoaparati Canon / Nikon / Sony / Olympus / Fujifilm (preko ustreznega oddajnika Navigator X)
- integriran sprejemnik Godox X za polno brezžično kontrolo bliskavice (prek ustreznega oddajnika Navigator X)
- največja izhodna moč 400W
- GN 37m (ISO100) s standardnim 5" reflektorjem
- TTL (avtomatski), ročni, slave in MULTI načini bliskanja so na voljo za enostavno uporabo in popolno kontrolo
- prilagodljivo in natančno prilagoditev energije bliskavice v 9 f-stop od 1/1 do 1/256 v 25 korakih
- konsistentnost barvne temperature v celotnem izhodnem območju (5600K ± 75K) v "Stable Color Mode"
- čas za ponovni blisk je 0,01-0,9s
- poganja izmenljiva 21,6V / 2,6Ah litij-ionska baterija
- do 390 bliskov na polnih moči (na en cikel polnjenja)
- high speed sinhronizacija s hitrostjo do 1 / 8000s (z oddajnikom Navigator X)
- zelo kratko trajanje bliska 1 / 12340s (t0.1, @ 1/256)
- 30W LED modelirna luč
- proženje preko optical slave, 3,5 mm vhod
- aktivno hlajenje (integrirani ventilator)
- enostaven za branje visokokontrastnega LCD zaslona
- 5" reflektor nove kompaktne oblike
- Bowens mount za pričvrščevanje modifikatorjev
- visokokakovostno plastično ohišje
- kovinsko držalo za stativ in modifikatorje
- Garancija 2 leti

V kompletu:
- Godox studijska bliskavica AD400 PRO TTL
- 5" Quadralite Atlas Pro lonec
- pokrov 
- žarnica
- baterija
- polnilec

Više informacija
Manufacturer Godox
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!