DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

PGYTECH Landing Pad - pristajalna podloga za dron (110cm)

PGYTECH Landing Pad - pristajalna podloga za dron (110cm)

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

189,00 € 154,92 €
SKU
DJIM3PFMK

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

Komplet DJI Mini 3 Pro Fly More vključuje dve inteligentni bateriji, polnilec za dvosmerno polnjenje, podatkovni kabel, torbo za na ramo, rezervne propelerje in vijake. 

Ena baterija Intelligent Flight Battery zagotavlja maksimalni čas letenja 34 min, kar vam daje več brezskrbnosti, ko ste v zraku.

Dvosmerno polnjenje lahko polni daljinski upravljalnik in tri baterije na enkrat. Lahko se uporablja tudi kot mobilni vir energije. S 30W USB-C polnilnikom DJI (naprodaj posebej) je mogoče tri baterije DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Flight v celoti napolniti v samo treh urah, kar močno izboljša učinkovitost polnjenja.

Propelerji, izdelani posebej za DJI Mini 3 Pro, proizvajajo manj hrupa in so bili podvrženi natančnim preizkusom dinamičnega uravnoteženja, da zagotovijo večjo aerodinamično učinkovitost in močan potisk dronu.

Torba za naramnice, izdelana posebej za DJI Mini 3 Pro, zagotavlja dovolj prostora za en dron in dodatke, kot so en daljinski upravljalnik, tri baterije, polnilno postajo, propelerje, komplet filtrov ND, podatkovni kabel in kartico SD.

V paketu:
2x Intelligent Flight Battery
1x Two-way Charging Hub
2x Propellers (pair)
12x Screws
1x Shoulder Bag
1x USB 3.0 Type-C Data Cable 

Kompatibilno z:
DJI Mini 3 PRO
DJI Mini 3 PRO with RC-N1 controller

 

Več informacij
Proizvajalec DJI INNOVATIONS
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun