DJI Osmo 2 cena

DJI Pocket 2

DJI Pocket 2 Creator Combo

DJI Pocket 2 Creator Combo

DJI Pocket 2

Redna cena 378,99 € Posebna cena 349,90 € 286,80 €
SKU
DJIPocket2

DJI Pocket 2

- žepna velikost
- izjemno lahka
- večji senzor
- izpopolnjen zvok
- 4K 60fps
- mehanični 3 osni stabilizator
- 64MP velikost fotografij
- ActiveTrack 3.0
- 8x slow motion

Osmo Pocket 2 je naslednjica uspešne akcijske kamere Osmo Pocket in je še vedno najmanjša video kamera z vgrajenim 3 osnim stabilizatorjem proizvajalca DJI.

DJI Pocket 2 je vrhunska prenosna gimbal kamera za vsako avanturo, ki ste jo načrtovali. Prilega se vam v žep, kot nalašč za to, da ga vzamete kamor koli in ga uporabite kadarkoli navdihne. Se odpravljate na izlet v gore in ne želite tovoriti težkih fotoaparatov in kamer? Ni problem; DJI Pocket 2 zasede skoraj nič prostora in je ultra lahek!

Pocket 2 nova prenosna gimbal kamera je opremljena z izjemnim 1/1,7 palčnim senzorjem. Večji senzor pomeni, da lahko fotografirate in snemate v slabih svetlobnih pogojih in kljub temu dosežete impresivne rezultate. Od petja ob tabornem ognju s prijatelji do raziskovanja zvezdastega neba je DJI Pocket 2 vrhunsko orodje za ustvarjanje vsebin v katerem koli času dneva.

DJI Pocket 2 ima 3-osno stabilizacijo, ki zagotavlja neverjetno gladke posnetke, tudi če se na koncertu zabavate ali uživate v ogledu mesta.. Motoriziran gimbal zagotavlja kinematografsko stabilizacijo.

Ja. Slišali ste pravilno. DJI Pocket 2 podpira tudi čudovite fotografije z ločljivostjo 64 milijonov slikovnih pik, ki zagotavljajo, da je vaša vsebina vedno najboljša. S to izjemno resolucijo se lahko vsi vaši prijatelji in družina čudijo vašim najnovejšim dogodivščinam.

Zvok je še ena velika prednost pred DJI Osmo Pocket. DJI Pocket 2 ima povsem nov avdio sistem, ki uporablja tehnologijo DJI Matrix Stereo. Štirje mikrofoni so nameščeni na mestih na ročaju in ponujajo boljšo kakovost zvoka za vaše vloge, videoposnetke in čarobne trenutke. Kako vse to deluje? DJI Pocket 2 lahko s pomočjo SoundTrack prilagodi smer zvoka glede na položaj kamere, tako da lahko dobite jasen zvok tudi med premikanjem fotoaparata. To je pameten dodatek, ki vlogerjem, ustvarjalcem vsebin in filmskim ustvarjalcem močno pomaga.

Ne glede na to ali snemate vlog ali lovite svojega igrivega psička na plaži, bo ActiveTrack 3.0 avtomatsko zagotovil gladke posnetke in sledil gibanju objekta.

Tehnične specifikacije:
teža: 117g
velikost: 124.7×38.1×30 mm
velikost senzorja: 1/1,7"
video: 4K 60 slik na sekundo
foto: 64MP jpg ali DNG RAW
delovanje baterije: 140min

V paketu:
- DJI Pocket 2
- DJI Pocket 2 Mini Control Stick
- DJI Pocket 2 Cover
- DJI Pocket 2 Tripod Mount (1/4″)
- DJI Wrist Strap
- DJI Sticker Set
- Smartphone Adapter (Lightning)
- Smartphone Adapter (USB-C)
- Power Cable

Več informacij
Proizvajalec DJI INNOVATIONS
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun
Sorodni izdelki