Quadralite Stroboss 36evo MFT - za Micro 4/3

Quadralite Stroboss 36evo MFT - za Micro 4/3

Quadralite Stroboss 60 Basic - univerzalna bliskavica cena

Quadralite Stroboss 60 Basic - univerzalna bliskavica

godox v1 cena dobavitelj

Godox V1 Round Head bliskavica - za Canon

Quadralite Stroboss 36evo MFT - za Micro 4/3

155,95 € 127,83 €
SKU
QS36EVOMFT

Quadralite Stroboss 36evo MFT - za Micro 4/3

Quadralite Stroboss 36EVO znana tudi kot Godox Thinklite TTL V350 (za EU trg kot Quadralite) je majhna prenosna bliskavica z vodilnim številom 36. Odlično je uravnovešena za uporabo tako na brezzrcalnih kot tudi večjih DSLR fotoaparatih. Tehta pičlih 290g ter meri v višino 95mm (z glavo usmerjeno naravnost). Kljub majhni velikosti se glava bliskavice lahko zasuka za 270° v vodoravni, ter 97° v navpični osi. Zahvaljujoč svoji zgradbi je odbijanje svetlobe od stropa preprosto.

Quadralite Stroboss 36EVO je opremljena z Navigator X sprejemnikom, hkrati pa je lahko tudi oddajnik, posledično se jo lahko uporablja za nadzor oziroma master funkcijo, za ostale Quadralite bliskavice: Pulse Pro X, Altas 600, Atlas 600 TTL, Reporter 360 TTL, Stroboss 60, kot tudi druge Stroboss 36 bliskavice.

Bliskavica se lahko nastavi na Slave mode, kjer jo lahko prožite s pomočjo Navigator X oddajnika.

Lahko se uporabi v treh programih. Prvi je TTL, ki omogoča avtomatično ekspozicijo scene glede na izbrani program na fotoaparatu (avtomatika, pol avtomatika). Drugi način je ročni način (manual) (M) - omogoča uravnavanje bliskavice v 7-f stopnjah s pomočjo +/- 1/3 EV. Tretja možnost je (Multi), omogoča zajem fotografij pri daljših ekspozicijah.


Stroboss 36 ima prav tako funkcijo High-Speed Sync, ki omogoča uporabo bliskavice z hitrostjo zaklopa do 1/8000s, ta funkcija je še posebej priročna v situacijah ko imate močno (kontrastno) ambientno svetlobo.

Poleg tega podpira Stroboss 36 zelo kratke čase bliska z hitrostjo do 1/20000 (pri minimalni moči). Bliskavica deluje znotraj zoom območja 24-105mm v avtomatičnem kot tudi ročnem načinu. Za dosvetljevanje večjih površin se lahko uporabi široki difuzor, ki se povleče (kot tudi bela plošča) iz bliskavice.
(cca 15mm).

Priložen je prav tako difuzor, ki je uporaben pri portretni fotografiji, kadar je glava bliskavice usmerjena direktno v subjekt.

v kompletu so priložene prav tako sanke in priročna torbica za shranjevanje.

Quadralite Stroboss 36EVO poganja  2000mAh Li-ion baterija  Pri polni moči lahko bliskavico s polnimi baterijami sprožite do 500 krat. Predel za baterija ima USB vhod, ki omogoča nadgradnjo programske opreme
preko Quadralite Firmware upgrade orodja. več na: www.quadralite.pl

V setu:

- Quadralite Stroboss 36EVO
- baterija
- zaščitna torbica
- difuzo
- sanke (stojalo)

Več informacij
Proizvajalec Quadralite
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun