Triggertrap Mobile Dongle v3 - L1 kabel za Panasonic

Triggertrap Mobile Dongle v3 - L1 kabel za Panasonic

JJC MA-M žično sprožilo Canon RS-60E3 (za 70D,750D,1100D..)

JJC MA-M žično sprožilo Canon RS-60E3 (za 70D,750D,1100D..)

YongNuo YN-622N Wireless E-TTL Flash Trigger za Nikon

YongNuo YN-622N Wireless E-TTL Flash Trigger za Nikon

Triggertrap Mobile Dongle v3 - L1 kabel za Panasonic

Sproži svoj fotoaparat z IOS ali Android pametnim telefonom ali tablico na različne načine! Sprostite svojo ustvarjalnost z do 13 različnimi načini, vključno s Timelapse, Eased Timelapse, Distancelapse, LE HDR in HDR Timelapse funkcijami proženja!
29,90 € 24,51 €
Ni na zalogi
SKU
TTL1KV3

Nova verzija! Triggertrap Mobile Dongle v3 - L1 kabel za Panasonic

Sproži svoj fotoaparat z IOS ali Android pametnim telefonom na različne načine!


Uporabite svoj iOS ali Android pametni telefon z aplikacijo Triggertrap za daljinsko proženje vašega DSLR-ja .Triggertrap ponuja mnogo različnih in kreativnih načinov proženja. Eden od njih je slikanje s časovnim zamikom (timelapse) z opcijo pospeševanja ali upočasnjevanja (eased timelapse & distancelapse), možno pa je proženje fotoaparata tudi z zvokom, vibracijami, Wi-Fi ter še z veliko veliko drugih načinov proženja. Možna je uporaba ročnega in avtomatskega ostrenja. Aplikacija ima jasno strukturo in dobro načrtovan grafični uporabniški vmesnik, ki omogoča preprosto in hitro spreminjanje nastavitev.

Sprostite svojo ustvarjalnost z do 13 različnimi načini, vključno s Timelapse, Eased Timelapse, Distancelapse, LE HDR in HDR Timelapse funkcijami proženja!

Prenesite BREZPLAČNO Triggertrap aplikacijo iz trgovin Google Play ali Apple App:


L1 kabel (za Panasonic) je namenjen naslednjim fotoaparatom:

- Panasonic FZ50

- Panasonic FZ15

- Panasonic FZ100

- Panasonic FZ150

- Panasonic FZ200

- Panasonic G1

- Panasonic G10

- Panasonic G2

- Panasonic G3

- Panasonic G5

- Panasonic GF1

- Panasonic GH1

- Panasonic GH2

- Panasonic GH3

- Panasonic GX1

- Panasonic L1

- Panasonic L10

- Panasonic TS2

- Panasonic TZ10

- Panasonic ZS7

- Leica Digitlux 3

- Leica V-Lux 1

- Leica V-Lux 2

- Leica V-Lux 3OPOMBA
Pametni telefon mora biti na najvišji jakosti zvoka.

Kaj je "Dongle"?

- "Dongle" je adapter podjetja Triggertrap za povezavo s pametnim telefonom, ki omogoča proženje vašega fotoaparata prek brezplačne aplikacije Triggertrap. "Dongle" adapter ima kabel s 3.5 mm priključkom za slušalke na mobilnem telefonu. Dodaten 2.5 mm priključek pa omogoča žično povezavo z več kot 300 različnimi modeli fotoaparatov. Povezava z DSLR-ji ni več problem zahvaljujoč spiralnemu kablu za povezavo Triggertrap »dongle« adapterja s fotoaparati. Spiralni kabel zavzame malo prostora, raztegniti pa ga je mogoče na dolžino 120 cm.


- 13 različnih načinov proženja za iOS

Timelapse načini: Časovni zamik, časovni zamik s pospeševanjem, časovni zamik z upočasnjevanjem, LE HDR, Le HDR časovni zamik, časovni zamik Bulb Ramping.

Ostali načini: zvočni senzor, senzor za udarce in vibracije, senzor za kovine in magnetnost, zaznavanje gibanja, zaznavanje obrazov, zvezdna pot (star trail) in žično proženje.

- 8 različnih načinov proženja za Android

Timelapse načini: Časovni zamik, časovni zamik s pospeševanjem, časovni zamik z upočasnjevanjem, LE HDR, Le HDR časovni zamik, časovni zamik Bulb Ramping.

Ostali načini: zvezdna pot (star trail) in žično proženje. Wi-Fi daljinsko proženje za iOS, vključno s skupinskim načinom


Najnovejša aplikacija Triggertrap, ekskluzivna za iOS naprave, lahko uporabi domet in hitrost Wi-Fi omrežja za brezžično nadziranje dinamičnih načinov proženja. Wi-Fi naprava je s Triggertrap »dongle« adapterjem povezana na fotoaparat (slave), funkcije fotoaparata pa brezžično nadzirate na drugi iOS napravi (master). Enota za način slave je lahko Androidna ali iOS naprava, enota za način master pa mora bit iOS naprava. Prav tako je mogoče z master napravo nadzirati skupino slave naprav. Če ni na voljo nobenega Wi-Fi omrežja, lahko uporabite funkcijo "Personal Hotspot" na master napravi in s tem vzpostavite lastno Wi-Fi omrežje (le na iOS napravah s 3G ali LTE).


Nova verzija Triggertrap (v2) z »dongle« adapterjem (prepoznavna po rdečem kablu), deluje z iPhone, iPade ali iPod Touch napravami, ki imajo omejeno jakost zvoka (zaradi EU regulacij). Triggertrap je združljiv z Android napravami (praktično z vsemi pametnimi telefoni, ki uporabljajo Android), iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch (tretja generacija), iPod Touch (četrta generacija), iPod Nano (peta generacija), iPad in iPad Mini. Zahteva vsaj iOS 5.0 in Android 2.3 Gingerbread.

Tehnične specifikacije:

Povezovalni »dongle« adapter: 3.5 mm priključek, 2.5 mm priključek
Povezovalni kabel: 2.5 mm priključek
Dolžina povezovalnega kabla za fotoaparat ali kamero: 30-120 cm
Teža: 12 g (»dongle« adapter), 25 g (kabel)
Barva: črna/rdeča

V kompletu dobite:
1x - »dongle« adapter (nujno potreben za proženje fotoaparata s pametnimi telefoni ali tablicami) Opozorilo: Nikoli ne priklopite vašega fotoaparata ali kamere na mobilno napravo brez uporabe Triggertrap dongle - vmesnika.
1x - spiralni kabel za Pentax E3 (raztegnjen kabel meri 120 cm)

Več informacij
Proizvajalec Triggertrap
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun