Manfrotto MK190XPRO4-BHQ2 stojalo + XPRO glava z 200PL QR ploščico

Manfrotto MK190XPRO4-BHQ2 stojalo + XPRO glava z 200PL QR ploščico

Genesis Base PLA-100 arca ploščica

Genesis Base PLA-100 arca ploščica

genesis-abt-kit-ugodno-dobro-stojalo-cena-ljubljana-slovenija

Genesis Base ABT Kit - ALU foto stojalo (ABT + glava ABH-36)

Manfrotto MK190XPRO4-BHQ2 stojalo + XPRO glava z 200PL QR ploščico

289,99 € 237,70 €
SKU
MK190XPRO4-BHQ2

Manfrotto 190XPRO4 je kompaktno aluminijasto stojalo s 4 segmentnim nogam. Odlikuje jih odlično kakovost izdelave in profesionalne funkcije.

Posebna značilnost 190XPRO4 je 90°sistem sredinskega stolpca. To omogoča poleg podaljšanja v navpični smeri in premik v vodoravni smeri ter ponuja neverjetne prilagodljive možnosti. 190XPRO4 je izredno vsestranski stativ, primeren za različno foto in video uporabo. Mehanizem za zložitev središčnega stolpca v vodoravnem položaju je vgrajena v ramo stojala in se lahko po potrebi hitro in enostavno sname. Premik sredinskega stolpca iz navpičnega v vodoravni položaj je mogoče brez dolgotrajnega odvijanja stojala. Tudi fotoaparat lahko ostane pritrjen na stojalo.

Posamezne noge stojala 190XPRO4 se lahko zaradi hitrega sistema odpiranja zelo hitro raztegnejo, individualno nastavijo in varno stabilizirajo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu hitrega odpiranja in zapiranja, lahko z posamezno zapiralko udobno in varno upravljate z eno roko. Posebno zasnova zapiralka za hitro sprostitev omogočajo še močnejše fiksiranje noge. Stojalo je zato bolj stabilno in togo kot stojalo z zaporami običajnih nog. Z inovacijsko in ergonomsko možnostjo prilagoditve kota krakov je vsak krak mogoče hitro in enostavno pritrditi na vnaprej določene položaje.

V zgornjem delu sredinskega stolpca je vgrajen mehurček, ki omogoča natančno nastavitev slike. Mehurček se lahko prosto vrti okrog sredinskega stolpca. Pri postavljanju stojala lahko tako enostavno stojalo postavimo v željen  položaj brez, da bi vas ovirala glava ali fotoaparat ali ročaj za glavo ali kamero.

Rama stojala 190XPRO4 ima EasyLink vmesnik za pritrditev foto in video opreme (npr. LED neprekinjena svetloba, bliskavica, reflektor ali druga oprema), na raztegljivo roko ali nosilec. Torej si lahko spremenite stojalo v zelo praktičen, mobilni studio.

190XPRO4 narejen v Italiji.


Tehnični podatki

- material: aluminij
- pritrditev: 3/8 vijačni nastavek
- barva: črna
- koti nog: 25°,46°,66°,88°
- zaprta dolžina: 49 cm
- 4 sekcije za nogo
 -nosilnost: 7 kg
 -max višina: 160 cm
- max višina (brez sredinskega stolpca): 135 cm
- min višina: 8 cm
- teža: 2,050 kg

Več informacij
Proizvajalec Manfrotto
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun