SIRUI N-1204X karbonsko stojalo (možnost pretvorbe v monopod)

SIRUI N-1204X karbonsko stojalo (možnost pretvorbe v monopod)

Sirui R-2004

Sirui R-2004

Genesis Base C5 - KARBON foto stojalo

Genesis Base C5 - KARBON foto stojalo

SIRUI N-1204X karbonsko stojalo (možnost pretvorbe v monopod)

309,90 € 254,02 €
SKU
SN1204X

SIRUI N-1204X karbonsko stojalo (možnost pretvorbe v monopod)

Serija stojal SIRUI N-X ima veliko odličnih zmogljivosti, ki jih redko najdete v ostalih stojalih.  Narejeni so iz materialov visoke kvalitete, premeri nog pa imajo le 3 mm razlike. To zagotavlja izjemno stabilnost, kompaktnost in visoko nosilnost.

Karbonsko stojalo SIRUI N-1204X je popolna izbira za fotografe, ki želijo lahko opremo in potrebujejo tako stojalo kot monopod. Stojalo ima odstranljivo nogo, ki jo pritrdite na dodatno ploščico (priloženo v kompletu) in tako spremenite stojalo v monopod.

Karbonsko stojalo SIRUI N-1204X lahko uporabljate na 160 cm višine. Tehta le 1,12 kg, nosi pa 12 kg. Zloženo meri le 44 cm in je primerno za večino ročne prtljage na letalu.

Edinstven mehanizem omogoča upogib nog za 180°. To omogoča kompaktno prenosno velikost, poleg tega pa vam glave pred prenašanjem ni treba odstranjevati, saj ne predstavlja dodatne dolžine. Poleg tega je stojalu priložena še priročna podložena torbica za prenašanje.

Stojalo SIRUI N-1204X ima novo osrednjo cev, ki jo lahko uporabljate kot standardno ali kratko. Preprosto odvijete nosilno kljukico ter s tem razpolovite standardno cev. Spodnji del pospravite, zgornji del pa ostane na stojalu in služi kot kratka osrednja cev, pripravljena na uporabo! Tako imate na voljo dva tipa osrednje cevi v enem!

Noge stojala lahko pri kratki osrednji cevi postavite v kot 80° in fotografirate le 16 cm od tal.

Poleg tega, da je SIRUI N-1204X izvrstno stojalo, ga lahko preprosto pretvorite v monopod. Zelo uporabna lastnost, ki pride prav v tesnih prostorih ali pa, ko uporaba stojal ni dovoljena. Če monopodu dodate še večji del osrednje cevi, lahko znatno povečate velikost monopoda.

Kovana aluminijeva zlitina zagotavlja kompaktnejšo konstrukcijo, to pa omogoča daljšo življenjsko dobo in boljšo zmogljivost. Anodizirana površina preprečuje rjavenje, odrgnine in praske ter zagotavlja daljšo obstojnost barve.

Silikonski vrtljivi zaklepi in sistem preprečevanje rotacije nog omogočajo hitro, enoročno postavitev. Avtomatski zaklepi nog na: 23°, 52° in 80°.

Penasti oprijemi na nogah olajšajo uporabo v mrzlem vremenu in nudijo čvrst oprijem. Priložen je zapestni pašček za uporabo monopoda. Na osrednji cevi se nahaja kljukica za obtežitev ali torbo.  Dodatna vijaka 1/2 ~ 3/8 za ploščice.

Tehnične lastnosti:
Material: karbon
Teža: 1,12 kg
Nosilnost: 12 kg
Deli nog: 4
Največji premer noge: 28 mm
Najmanjši premer noge: 19 mm
Najnižja višina:  160 mm
Največja višina: 1320 mm
Največja višina z iztegnjeno osrednjo cevjo:1600 mm
Višina s skrčenimi nogami: 520 mm
Zložena višina: 440 mm
Največja višina monopoda: 156 mm
Najnižja višina monopoda: 420 mm

6-LETNA GARANCIJA!

Več informacij
Proizvajalec Sirui
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun