Fotorgear GH-AD litehub 2+2 optična vlakna in pleksi nastavka

Fotorgear GH-AD litehub 2+2 optična vlakna in pleksi nastavka

Fotorgear Magilight LED in mini LED svetlobna palica - GH-03

Fotorgear Magilight LED in mini LED svetlobna palica - GH-03

Fotorgear GH-ROL valj

Fotorgear GH-ROL valj

Fotorgear GH-AD litehub 2+2 optična vlakna in pleksi nastavka

199,99 € 163,93 €
SKU
6972453320070

Fotorgear GH-AD litehub 2+2 optična vlakna in pleksi nastavka

Luči so dobavljive po naročilu - dobavni rok 1 dan.

Fotorgear GH-AD litehub 2+2 ponuja manjši, a še vedno močan vir svetlobne poslikave, z modifikatorjema 2x optična vlakna in 2x krog in pravokotnik, ki ustvarjajo vrsto različnih možnosti osvetlitve in dizajna, kar omogoča enostavno ustvarjanje in vizualno privlačne fotografije. Ta kolekcija razsvetljave in modifikatorjev je kot nalašč za fotografe, ki želijo svoji fotografiji dodati nekaj globine in sloga, in je odlična za fotografiranje portretov, mode, lepote in izdelkov.

Optična vlakna:

Vključena sta dva različna modela optičnih vlaken, ki imata oba zelo podobna dizajna, vendar med uporabo nudita različne končne rezultate. Nastavek črnih vlaken ima močan in veliko bolj vizualno trden dizajn v primerjavi z belim kolegom, zato se zdi, da osvetlitev prehaja skozi same konce vlaken, ko je v uporabi, kar olajša uporabo fotografom, ki so novi v svetlobnem slikanju. Nastavek belih vlaken je veliko mehkejši in lažji za prehajanje svetlobe, kar omogoča, da se pojavi skozi celoten nastavek vlaken, kar pomeni, da so različni svetlobni posnetki in učinki vidnejši in jasnejši na vaših fotografijah.

Pleksi nastavka:

V tem kompletu sta dva različno oblikovana pleksi nastavka, eden ima krožno obliko, drugi pa pravokotno obliko. Ko je pritrjen na Lithub, ta napolni vsak nastavek z osvetlitvijo po vaši izbiri in vam omogoča, da ustvarite različne unikatne oblike in oblike za vaše svetlobno slikanje, kar pomaga izstopati končnemu rezultatu. Zaradi zasnove teh pleksi nastavkov ustvarja trdno in popolno svetlobo v primerjavi s tanko in deljeno osvetlitvijo pri uporabi nastavkov iz optičnih vlaken. Svetlobna palica Magilight LED s svežnjem modifikatorja Lithub 2 + 2 je visokokakovostna rešitev za LED osvetlitev za ustvarjanje svetlobnih posnetkov in učinkov na vaši fotografiji, s palico Light Painting s 144 LED žarnicami visoke ločljivosti za ustvarjanje svetle, a čiste osvetlitve in Lithub Modifier Bundle ponuja široko paleto različnih stilov za razsvetljavo. Popoln dodatek številnim fotografskim področjem, kot so portret, moda, lepota in izdelki.

Lastnosti:

  • Idealno za barvanje svetlobe in ustvarjanje svetlobnih učinkov
  • LED žarnice visoke ločljivosti
  • Vlakna in nastavka pleksi ustvarjajo široko paleto različnih modelov

Kaj je v škatli:

  • 2x optična vlakna
  • 2x pleksi nastavka
  • 2x vijaka
Več informacij
Proizvajalec Fotorgear
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun
Podobni izdelki