Fujifilm Instax Pal digitalni fotoaparat - Gem Black

Fujifilm Instax Pal digitalni fotoaparat - Gem Black

Fujifilm Instax Pal digitalni fotoaparat - Powder Pink

Fujifilm Instax Pal digitalni fotoaparat - Powder Pink

Fujifilm X100VI - črn

Fujifilm X100VI - črn

Fujifilm Instax Pal digitalni fotoaparat - Gem Black

100,04 € 82,00 €
SKU
FIPGB

Fujifilm Instax Pal digitalni fotoaparat - Gem Black

- digitalni fotoaparat za v vsak žep
- možnost izdelave fotografij na tiskalnikih Instax Link
- omogoča personalizirane zvoke za proženje
- bluetooth povezljivost na Instax Pal app
- 5 različnih barv

Ujemite spontane trenutke z izjemno majhnim digitalnim fotoaparatom FUJI INSTAX PAL. Ta fotoaparat je v velikosti dlani in lahko shrani do 50 fotografij v vgrajen pomnilnik in ima možnost razširitve z microSD kartico. Ko posnamete svoje slike, jih lahko natisnite neposredno na tiskalnik Instax Link Mini Square ali Wide ali pa jih prenesite na svojo mobilno napravo preko bluetooth-a na aplikacijo INSTAX PAL.  Tam lahko lahko fotografiji v celoti prilagodite pred tiskanjem. Za bolj natančno kompozicijo je v kompletu tudi večnamenski snemljivi obroč.

Kar najbolje izkoristite svoj fotoaparat INSTAX PAL in uporabite namensko aplikacijo za pametni telefon za več kot samo tiskanje. Ko ste povezani, boste lahko fotografirali na daljavo s pogledom v živo tega, kar vidi vaša kamera. Funkcija Interval Shooting App omogoča hitrejše fotografiranje slik v zaporedjih po 3, 6, 11 ali 21, tako da lahko posnamete akcijske posnetke. Podprta je neposredna povezava med fotoaparatom in tiskalnikom, če želite preskočiti korak in tiskati sproti.

Ko prenesete fotografije, dodajte enega od 18 foto filtrov, vključite besedilo ali okrasite svoje fotografije z nalepkami. Z aplikacijo INSTAX PAL izberite ali posnemite prilagojene zvoke ali fraze pred sprožilcem. Poleg tega lahko izberete format fotografije INSTAX: Mini, Square, Wide. Tiskalnik ni vključen v ceno.

Priloženi snemljivi prstan priročno deluje kot iskalo za pomoč pri zajemanju kadra hkrati pa deluje kot zanka za nošenje s prstom ali kot stojalo za fotoaparat za fotografiranje na daljavo.

V paketu:
1x Fujifilm Instax Pal
1x Multiuse Detachable Ring
1x USB-C Charging Cable

Tehnične specifikacije:
barva: črna / Gem Black
tip senzorja: 1/5" CMOS
zaslonka: f2.2
spomin: do 50 fotografij, možnost razširitve s microSD kartico
povezovanje: bluetooth / Fujifilm Pal app
bliskavica: da
iso: 100-1600
EV: -2 do +2
self timer: 2 in 10s
velikost: 4,3 x 4,3 x 4,3cm
teža: 41g

Več informacij
ProizvajalecFujifilm