GoPro HERO 12 Black Creator Edition

GoPro HERO 12 Black Creator Edition

GoPro HERO12 Black Holiday Bundle

GoPro HERO12 Black Holiday Bundle

GoPro HERO 12 Black Creator Edition

Redna cena 699,00 € Posebna cena 599,00 € 490,98 €
SKU
CHDFB-121-EU

GoPro HERO 12 Black Creator Edition

- 5.3K60/4K120/2.7K240 video, 27MP fotografije
- HyperSmooth 6.0 Image Stabilization
- Bluetooth povezljivost s slušalkami in nadzor preko Voice command
- boljši izkoristek baterije Enduro (do 70minut na 5.3K60)
- vodoodporna do globine 10 metrov
- 8x Slow-Motion 
- Timecode Sync

Medtem ko ima akcijska kamera GoPro HERO 12 Black enake specifikacije kot predhodnja HERO 11, slikovni senzor s 27 MP, ki omogoča snemanje videoposnetkov v resoluciji 5.3K60, je nova kamera izboljšana v izkoristku baterije (2x dlje kot prej), tehnologija HyperSmooth 6.0 omogoča še bolj "smooth" posnetke in razširjena brezžična povezava Bluetooth odpira nove možnosti audio zajema.  

Revolucionarni senzor
Omogočen HDR za video (5,3K in 4K) in fotografske načine za upodobitev več podrobnosti v sencah in svetlih delih. Posnemite do 5,3K60 video ali do 27MP fotografije RAW z jasnimi podrobnostmi in kinematografsko kakovostjo slike. Z aplikacijo Quik lahko iz svojih videoposnetkov posnamete celo okvirje velikosti 24,7 MP. Posnemite 2,7K video s hitrostjo 240 sličic na sekundo za predvajanje pri 8x počasnem posnetku.

Bluetooth povezljivost
Povežite GoPro kamero HERO 12 Black z združljivimi napravami Bluetooth (npr. AirBuds) za snemanje izboljšanega zvoka. Kamera vam bo preko slušalk oddajala tudi opozorila, vi pa lahko oddate ukaz "VoiceCommand" da bo kamera začela snemati ipd.

Vgrajeno pritrjevanje
Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive nogice, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo.

Prednji + hrbtni zaslon na dotik
Priprava vaših posnetkov za vlogging in selfije je boljše kot kadarkoli prej! Zdaj z visokokakovostnim sprednjim LCD zaslonom, z bolj gladko hitrostjo sličic in jasnimi podrobnostmi. Live streaming s HERO12 Black izgleda bolje kot kadarkoli prej, funkcije spletne kamere pa so preproste in brezhibne.

Zmogljiva baterija
HERO12 ima boljšo učinkovitost baterije, ki v kombinaciji z baterijo Enduro zagotavlja 2-kratno podaljšanje življenjske dobe v primerjavi s prejšnjim modelom. Snemajte neprekinjene posnetke 5.3K60 do 70 minut ali videoposnetke 1080p30 več kot 1,5 ure.

HyperSmooth 6.0
Nadgrajeni HyperSmooth 6.0 ima zmogljivost AutoBoost, ki zmanjša obrezovanje slike, ki bi sicer lahko ogrozilo vaše kadriranje. 360° Horizon Lock poskrbi, da so vaši posnetki stabilni in ravni, tudi če se kamera popolnoma obrne.

Robustna in vodotesna do 10 metrov
Popolnoma vodotesna in močnejša kot kdaj koli prej, profesionalna kamera HERO12 Black je dovolj vsestranska za vsako pustolovščino. Njena robustna kakovost izdelave lahko prenese marsikaj in še vedno nadaljuje s posnetkom, ne glede na to, ali rijete po blatu, snegu ali vodi (do 10 mestrov globine). Trpežen pokrov objektiva, odporen na praske, dodaja še večjo zaščito in po potrebi omogoča preprosto zamenjavo.

Timecode Sync
Če imate več kot eno športno kamero HERO12, lahko preprosto sinhronizirate časovno kodo kamere, da bo urejanje z več kamerami preprosto. Ta funkcija je združljiva s programi Final Cut Pro, Adobe Premiere in drugo programsko opremo za urejanje za poenostavitev postprodukcije.

Garancija: 24 mesecev

Set vsebuje:

- 1x GoPro Hero 12 Black
- 1
x Enduro baterija

- 1x Media Mod
- 1x Light Mod
- 1x Volta držalo

Video predstavitev nove GoPro HERO 12 Black akcijske kamere:

Več informacij
ProizvajalecGoPro