GoPro Hero 10 Black

GoPro Hero10 Black

Gopro HERO9 black cena

GoPro HERO9 Black

GoPro Hero10 Black

569,00 € 466,39 €
SKU
CHDHX-101-RW

GoPro HERO10 Black

Izjemna hitrost in lahkotnost sta združena v najmočnejši akcijski GoPro kameri doslej, HERO10 Black. Novi revolucionarni čip GP2 snema videoposnetke 5,3K z dvojno hitrostjo sličic (v primerjavi s Hero 9 Black kamero), fotografira z ločljivostjo 23 MP, ima izboljšano zmogljivostjo pri šibki svetlobi in osupljivo video stabilizacijo HyperSmooth 4.0 v vseh načinih snemanja. Športna kamera HERO10 je zdaj povezan z oblakom. Tako se v trenutku ko ga napolnite, posnetek samodejno naloži nanj. HERO10 se lahko uporablja tudi kot spletna kamera (web camera - live streaming).

Revolucionarni procesor
Hitreje. Gladkeje. Boljše. Zmogljiv nov procesor GP2 spreminja pravila igre - hitra zmogljivost, odziven nadzor na dotik in dvojna hitrost sličic za neverjetno gladke posnetke. Zasnovan za posebej zahtevno naravo GoPro kamer, je GP2 procesor daleč najhitrejši doslej.

Fotografije z visoko ločljivostjo + videoposnetki z visoko hitrostjo sličic
Najboljša action camera GoPro kamera doslej. Neverjetne fotografije z 23MP in ločljivostjo videa 5.3K pri 60 sličicah na sekundo, HERO10 ponuja dvojno hitrost sličic za neverjetno gladko gibanje. Poleg tega je pri 2,7K ločljivost 8x in lahko začasno ustavite videoposnetke in zajamete 15,8 MP fotografije iz 5,3K videoposnetka ki so videti neverjetno.

Vgrajeno pritrjevanje
Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive nogice, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo.

Prednji + hrbtni zaslon na dotik
Priprava vaših posnetkov za vlogging in selfije je boljše kot kadarkoli prej! Zdaj z visokokakovostnim sprednjim LCD zaslonom, z bolj gladko hitrostjo sličic in jasnimi podrobnostmi. Live streaming s HERO10 Black izgleda bolje kot kadarkoli prej, funkcije spletne kamere pa so preproste in brezhibne.

Zmogljiva baterija
Porabite več časa za fotografiranje in manj časa za menjavo baterij. 1720mAh baterija ima toliko moči, da vas kamera tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

HyperSmooth 4.0
Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 4.0 omogoča uravnavanje horizonta in prinaša izboljšanje v vseh nastavitvah.

TimeWarp 3.0
Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklapljanje med konvencionalnim in timewarp snemanjem.

Robustna in vodotesna do 10 metrov
Popolnoma vodotesna in močnejša kot kdaj koli prej, profesionalna kamera HERO10 Black je dovolj vsestranska za vsako pustolovščino. Njena robustna kakovost izdelave lahko prenese marsikaj in še vedno nadaljuje s posnetkom, ne glede na to, ali rijete po blatu, snegu ali vodi (do 10 mestrov globine). Trpežen pokrov objektiva, odporen na praske, dodaja še večjo zaščito in po potrebi omogoča preprosto zamenjavo.

Garancija: 24 mesecev

Video predstavitev nove GoPro HERO10 Black akcijske kamere:

Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun
Sorodni izdelki