Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Nikon

Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Nikon

Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Canon

Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Canon

samyang-85mm-t1.5-video-vdslr-canon

Samyang 85mm T1.5 Canon VDSLR

Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Nikon

Ultra širokokotni objektiv, ki je idealen za arhitekturne in krajinske fotografije. Funkcije objektiva omogočajo natančno kontrolo in neomejeno ustvarjalnost! Odličen prenos svetlobe, visoki kontrasti in naravne barve.
Redna cena 825,00 € Posebna cena 499,99 € 409,83 €
SKU
S24TSN

Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Nikon

Uveljavljeni proizvajalec Samyang prestavlja nov objektiv z nadzorom perspektive: Samyang T-S 24mm 1:3.5 ED AS UMC. Izdelek je bil predstavljen na mednarodnem sejmu fotografske opreme Photokina, leta 2012 v Kölnu.

ENGLISH VERISON OF SITE HERE:

Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift objektiv je primeren za Canon DSLR (full frame in tudi APS-C) . Ultra širokokotni objektiv, ki je idealen za arhitekturne in krajinske fotografije. Funkcije objektiva omogočajo natančno kontrolo in neomejeno ustvarjalnost!

Samyang 24mm Tilt-shift
Novi Samyang T-S 24mm 1:3.5 ED AS UMC je širokokoten, full-frame objektiv z nadzorom perspektive in tilt-shift funkcijami. Njegova edinstvena optična in mehanska zasnova ga odlikujeta pri arhitekturni in krajinski fotografiji. Izjemno uporaben je tudi pri nujni konvergenca linij na posnetku. Nadzor globine ostrenja je zaradi mehanizma nagiba optične osi povsem prenovljen in prinaša nove možnost. Fotografom omogoča oblikovanje slike glede na svoje potrebe, primeren pa je tako za digitalne in analogne fotoaparate.

Optična zgradba Samyanga T-S 24mm 1:3.5 ED AS UMC je sestavljena iz 16 leč v 11 skupinah, vključno z dvema asferičnima lečama in dvema lečama iz ED stekla z nizkim količnikom disperzije. Zaradi te ureditve objektiv izvrstno reproducira podrobnosti in da sliki prepričljivo plastičnost, tudi z uporabo T-S funkcije. Vsak optični element je premazan z večplastnim, antirefleksnim UMS premazom, ki zagotavlja odličen prenos svetlobe, visoke kontraste in naravne barve. Samyang T-S 24mm 1:3.5 ED AS UMC je s svojo sofisticirano optiko in T-S funkcijo trenutno eden najbolj naprednih Samyangovih objektivov na trgu, konkurenčen podobnim objektivom drugih znamk.

Samyang 24mm Tilt-shift

Tilt-Shift funkcija
Tilt-Shift funkcija tega objektiva omogoča gladek in individualen nagib (tilt) ravninskega kota ostrenja od  +/-8.5 ter paralelni premik (shift) optične osi od +/-12 milimetrov.  Za še glajše premikanje sta nastavek za objektiv in Tilt-Shift del vrtljiva na optični osi. Tilt-Shift del lahko zavrtite v levo za 90° (s 30° premiki), nastavek za objektiv pa lahko zavrtite levo in desno za 90° (s 30° premiki).

Samyang T-S 24mm 1:3.5 ED AS UMC je na voljo z navoji za Canon EF, Nikon F, Pentax K in Sony A.

Samyang 24mm TS

Tehnične lastnosti:

Zaslonka: F3.5-22
Optična zgradba: 16 elementov v 11 skupinah / 2 asferični leči
Minimalna razdalja ostrenja: 0.2 m
Navoj za filter: 82 mm
Najširši premer: 86 mm
Vidni kot: 83.5° (35 mm full frame)
Dolžina objektiva: 110.5 mm (Nikon F navoj)
Tilt gibanje: +/-8°; rotacija 90° (odvisna od shift gibanja)
Shift gibanje: +/-12 mm; roatcija +/- 90° (odvisna od vrste navoja)

Več informacij
Proizvajalec Samyang
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun