Sigma_50mm_art-sonye-objektiv-cena

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - Sony-E

lens-station-canon-samyang-update-firmware-cena

Samyang USB lens station - Canon

Sigma_35mm_art-sonye-cena-slovenija-a7

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM ART Sony-E

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - Sony-E

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - Sony-E
777,01 € 636,89 €
SKU
S50DGHSMSE

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - Sony-E

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art - Sony-E

V ART serijo Sigminih objektivov je sedaj prišel še nov član: Sigma 50mm f1.4 DG HSM. Objektiv je zasnovan tako, da doseže resnično najboljše optične zmogljivosti in je idealnen za ustvarjalne in umetniške namene. Cena za Sigmo 50mm f1.4 ART serijo je 749 € (cena vključuje DDV in tudi poštnino).

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art za Nikon je hiter objektiv standardne dolžine. Ima visoko optično zmogljivost zaradi treh SLD in enega asferičnega elementa. Z napredno postavitvijo elementi zmanjšajo odseve, bleščanje in kromatske aberacije ter zagotovijo izjemno ostrino in jasnost slike. Širok premer in lebdeči sistem preprečita pojav vinjete in ohranjata obrobno svetlost. Super večplastni premaz dodatno izboljša steklene elemente in povečata kontrast ter zvestost barv.

Hipersonični AF motor z optimiziranim AF algoritmom ostri tiho, gladko in hitro. Omogoča tudi ročno ostrenje kadarkoli želite s preprostim obratom ostrilnega obročka. Objektiv lahko uporabljate v najrazličnejših situacijah.

Sigma Global Vision - Art
Objektiv Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art je del Art linije v Sigmini Global Vision seriji. Ima izjemne optične lastnosti in je popoln za kreativno in umetniško uporabo.

Asferični element iz ulitega stekla
Napredna optična zgradba nudi visoko ločljivost in ostrino s estetskim videzom neostrih objektov za večji poudarek subjekta. Ulit stekleni element popravi neenakomerno bleščanje in omogoči polno rabo hitre f/1.4 zaslonke z ohranjanem otrine in jasnosti. Prav tako zmanjša pojav vinjete, zameglitve barv in drugih popačenj. Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art proizvede naraven in lep boké za tehnike izbirnega ostrenja in plitve globine polja. Zaradi svojih lastnosti za zmanjševanje aberacij je ta objektiv nadvse primeren tudi za astrofotografijo ali druge tipe fotografije s točkovnimi viri svetlobe, saj ohrani ostrino objektov tudi na robu kadra.

SLD elementi z nizko disperzijo svetlobe
Trije SLD stekleni elementi popravijo osno kromatsko aberacijo v celotnem ostrilnem območju. To zagotavlja ostro sliko, jasnost in kontrast, ne glede na točko ostrenja ali nastavitev zaslonke.

Velik premer
Objektiv ima premer 85,4 mm. Najširši elementi so postavljeni v sprednjo skupino, da dosežejo visoko obrobno osvetlitev pri večjih zaslonkah. Ta postavitev preprečuje pojav vinjete pri različnih zaslonkah za večjo jasnost in detajle v celotnem kadru. 

Super večplastni premaz

Elementi objektiva so premazani s super večplastnim premazom, ki zmanjša odseve in bleščanje. Fotografije imajo bogat kontrast in so barvno nevtralne, celo pri svetlobi iz ozadja. 

Lebdeči sistem
Lebdeči sistem prilagaja razdalje med steklenimi elementi med samim ostrenjem. S tem omeji spreminjanje dolžine objektiva med ostrenjem. Ta sistem omogoča najmanjšo razdaljo ostrenja 0,4 m z največjo povečavo 1:5,6. Zagotovljena je visoka kakovost detajlov v celotnem ostrilnem območju.

Hipesonični AF motor
Integrirani hipersonični motor (HSM) zagotavlja hitro in natančno avtomatsko ostrenje. Optimiziran AF algoritem nudi gladkejše ostrenje. Uporabnik lahko kadarkoli uporabi ročno ostrenje z vrtenjem ostrilnega obročka. 

Lastnosti:

  • Zaobljena diafragma z devetimi rezili ustvari privlačen videz neostrih objektov.
  • Objektiv je narejen iz termalno stabilnega kompozita (Thermally Stable Composite – TSC) in tradicionalnih kovin. To zagotavlja boljšo natančnost in uporabo v različnih temperaturnih pogojih. Letnica izdelave je vgravirana na zunanjem delu objektiva.
  • Bajonetni navoj je medeninast za boljšo natančnost in vzdržljivost.
  • Priložena sončna zaslonka ima gumijast vmesnik za zanesljivejšo namestitev.
  • Objektiv je združljiv s Sigma USB priključkom za natančnejšo nastavitev različnih lastnosti objektiva in posodobitev programske opreme.
Več informacij
Proizvajalec Sigma
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun