Boya BY-V20 Wireless Microphone 1RX-2TX - USB-C

Boya BY-V20 Wireless Microphone 1RX-2TX - USB-C

Boya BY-V2 Wireless Microphone 1RX-2TX - Lightning

Boya BY-V2 Wireless Microphone 1RX-2TX - Lightning

Rode Wireless PRO

Rode Wireless PRO

Boya BY-V20 Wireless Microphone 1RX-2TX - USB-C

49,98 € 40,97 €
SKU
BY-V20

Boya BY-V20 Wireless Microphone 1RX-2TX - USB-C

- za smartphone z vhodom USB-C / Android

- brezžično snemanje zvoka za dve osebi do 50m stran

- Clip-on nosilec za pripenjanje na obleko

- kakovosten zajem zvoka 

BY-V20 je ultrakompakten, a večnamenski dvokanalni 2,4 GHz brezžični mikrofonski sistem za naprave USB-C / Android. V setu prejmete dva oddajnika z vgrajenim mikrofonom in en plug and play sprejemnik. Set je izjemno priročen, enostaven za uporabo in izboljša kvaliteto zvoka na vašem pametnem telefonu. Brezžični mikrofoni so najboljše orodje za vse večje število YouTuberjev, vlogerjev, ustvarjalcev na družbenih omrežjih (TikTok, Instagram, Facebook), ustvarjalcev dnevnih videov, vodene vadbe (joga, borilne veščine,...),...

Mikrofon Boya BY-V 20 je vgrajen v njegov majhen oddajnik, s sponko na zadnji strani pa vam omogoča, da ga prosto pripnete katero koli obleko in takoj začnete snemati. Inovativno vključuje tudi samo en majhen gumb za enostavno izpolnjevanje funkcije utišanja (z enim klikom) in močnega učinka odpravljanja šumov (z dvojnim klikom). 

Sprejemnik deluje po zasnovi plug and play, kar pomeni, da se samodejno povežeta z vašim pametnim telefonom za najlažje možno upravljanje.

Odpravljanje šumov: integrirana funkcija odpravljanja šumov BY-V2 je izjemna, saj ohranja izvirni zvok čist in popoln, hkrati pa občutno odreže neželen hrup.

Delovna razdalja: Učinkovita razdalja BY-V20 je lahko do 50 metrov, brez vmesnih ovir.

Življenjska doba baterije: Oddajnik BY-V20 lahko podpira več kot 9 ur dolgo življenjsko dobo, medtem ko se sprejemnik napaja neposredno s pametnim telefonom.

Polnjenje: Oddajnik in sprejemnik imata polnilna vrata tipa C za polnjenje. Najboljši del tega elementa je, da lahko med uporabo mikrofona pametni telefon polnite prek sprejemnika.

V paketu:
2x oddajnik (mikrofon)
1x sprejemnik
2x USB-C charging cable 
2x foam windscreen

Tehnične specifikacije:
tip mikrofona: 2x brezžični mikrofon
frekvenca: 20Hz - 16Gz
občutljivost: -42dB
frekvenca brezžične povezave: 2.4 GHz
primerno za: Lightning / iOS (iPhone, Ipad)

Več informacij
ProizvajalecBoya