PGYTECH Mavic Air 2 Accessories Combo

PGYTECH Mavic Air 2 Accessories Combo

PGYTECH podaljški pristajalnih nogic za DJI Mavic Air 2

PGYTECH podaljški pristajalnih nogic za DJI Mavic Air 2

PGYTECH Landing Pad PRO - pristajalna podloga za dron (50x50cm)

PGYTECH Landing Pad PRO - pristajalna podloga za dron (50x50cm)

PGYTECH Mavic Air 2 Accessories Combo

69,89 € 57,29 €
SKU
P-16A-042

PGYTECH Mavic Air 2 Accessories Combo

Kitajsko podjetje PGYTECH ima sedež v kraju Kunshan v bližini Šanghaja in je specializirano za razvoj dodatkov za drone. Njihova ekipa inženirjev in oblikovalcev od leta 2010 razvija eno najcelovitejših platform za zračno fotografiranje z droni. V zadnjih letih se je PGYTECH osredotočil na izdelavo visokokakovostnih in inovativnih dodatkov, ki profesionalcem in amaterjem pomagajo pri doseganju najboljšega. njihovi droni. PGYTECH vse svoje izdelke oblikuje, izdeluje in preizkuša v svojih tovarnah, da bi zagotovili najboljšo kakovost in najbolj prijazno uporabo.

Komplet dodatne opreme Mavic Air 2 Combo je paket dodatne opreme za vaš Mavic Air 2 podjetja PGYTECH. Dodatna oprema je zasnovana za izboljšanje različnih vidikov vašega drona, od kakovosti slike do uporabnosti in varnosti pri pristanku. Vključeni UV-filter pomaga zmanjšati meglico in odsev na leši objektiva, poveča kontrast in navidezno ostrino, izredno koristen pa je, kadar posnetek vključuje predmete, ki so oddaljeni. Vključeni podaljški pristajalnih nog dvignejo vaš Mavic Air 2 za 35mm od tal in tako pomagajo zaščititi drona in njegovo kamero pred poškodbami in umazanijo. Držalo propelerja pri transportu vašega drona ohranja propelerje vašega drona varno in tesno ob ohišju. To ščiti propelerje pred naključnimi poškodbami zaradi premikanja v kovčku ali torbi.

Priložena dvostranska pristajalna podloga s svojo oranžno / modro-belo zasnovo poudarja točno določeno ciljno mesto pristanka, tako da boste lahko varno vzleteli ali pristali, ne da bi svojega drona izpostavljali nevarnostim grobega terena. Hitro snemljivo držalo tablice pa lahko pritrdite na daljinski upravljalnik. To vam omogoča uporabo velikega zaslona.

PGYTECH UV filter za Mavic Air 2 je narejen, da zmanjša količino modrega odtenka, ki ga povzročajo UV žarki in učinkovito ščiti objektiv na kameri drona DJI MAVIC AIR 2 pred praskami in umazanijo.

Več informacij
Proizvajalec PGYTECH
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun