PGYTECH podaljški pristajalnih nogic  za DJI Mavic Air 2 + LED luči

PGYTECH podaljški pristajalnih nogic za DJI Mavic Air 2 + LED luči

PGYTECH Landing Pad PRO - pristajalna podloga za dron (50x50cm)

PGYTECH Landing Pad PRO - pristajalna podloga za dron (50x50cm)

PGYTECH podaljški pristajalnih nogic za DJI Mavic Air 2 + LED luči

39,89 € 32,70 €
SKU
6970801336278

PGYTECH podaljški pristajalnih nogic za DJI Mavic Air 2 + LED luči

Kitajsko podjetje PGYTECH ima sedež v kraju Kunshan v bližini Šanghaja in je specializirano za razvoj dodatkov za drone. Njihova ekipa inženirjev in oblikovalcev od leta 2010 razvija eno najcelovitejših platform za zračno fotografiranje z droni. V zadnjih letih se je PGYTECH osredotočil na izdelavo visokokakovostnih in inovativnih dodatkov, ki profesionalcem in amaterjem pomagajo pri doseganju najboljšega. njihovi droni. PGYTECH vse svoje izdelke oblikuje, izdeluje in preizkuša v svojih tovarnah, da bi zagotovili najboljšo kakovost in najbolj prijazno uporabo.

Poskrbite za osvetlitev vašega pristajalnega območja in zaščitite svoj dron pred poškodbami s tem podaljškom pristajalnih nog in LED lučmi za DJI Mavic Air 2 podjetja PGYTECH. Mavic je bolj kompatibilen z razgibanim terenom, ti podaljški pa povečajo višino vašega brezpilotnega letala za 35mm. Če dvignete svoj Mavic Air 2 za 35 mm, preprečite morebitne poškodbe stabilizatorja kamere in zmanjšuje umazanijo na objektivu.

Zadnji podaljški imajo objemke z dvema LED lučkama, ki zagotavljajo osvetlitev okolice drona. Vsak podaljšek je izdelan iz aluminija, ki je odporen proti obrabi in praskam.

LED prilagoditev svetlobe
Pritrjeni na podaljške pristajalnih nog, lahko LED lučke po potrebi nagnete navzgor ali navzdol. Napajata jih dve AAA bateriji (niso vključeni) in imajo štiri nastavitve intenzivnosti: visoko, srednje, nizko in pulzirajoče.

Tehnične specifikacije:

  • Višina:  3.5 cm
  • Material  Alu, TPU guma in silikon
  • Napajanje  2 x AAA Baterije
  • Natsavitev nagiba  gor: 50°, dol: 30°
  • Dimenzije: sprednje noge 5.1 x 1.4 x 1.4 cm, zadnje noge 6.9 x 4.2 x 2.5 cm
  • Teža 54.0 g
Več informacij
Proizvajalec PGYTECH
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun
Podobni izdelki