CamRanger brezžično prožilo (Canon in Nikon)

CamRanger brezžično prožilo (Canon in Nikon)

Držalo za dežnike in bliskavice - kovinsko - Quantuum

Držalo za dežnike in bliskavice - kovinsko - Quantuum

Genesis Reporter color gel pack and grid

Genesis Reporter color gel pack and grid

CamRanger brezžično prožilo (Canon in Nikon)

CamRanger brezžično prožilo (Canon in Nikon) - Kontrola DSLR-ja brezžično preko Android ali IOS naprave - Star stop snemanje, prenos slike v živo, HDR - Intervalometer, Bulb, Focus Stacking - Kontrola hitrosti zaklopa, zaslonke, WB
349,99 € 286,88 €
SKU
CRWTCN

CamRanger brezžično prožilo (Canon in Nikon)

 • Start stop snemanje, prenos slike v živo, HDR
 • Kontrola DSLR-ja brezžično preko Android ali IOS naprave
 • Intervalometer, Bulb, Focus Stacking
 • Kontrola hitrosti zaklopa, zaslonke, WB, ISO, merjene svetlobe, Drive/Shooting mode itd.
 • Ustvari AD Joc Wi-Fi omrežje
 • Doment: 45m
 • Kompatibilen z iOS 4.3, Android 3.2 ali novejšimi sistemi
 • Mac ali Windows kompatibilnost
 • USB in ethernet kabli priloženi
CamRanger brezžično radijsko prožilo za Canon in Nikon DSLR-je, podjetja CamRanger, vam omogoča brezžični nadzor vašega DSLR-ja
ter vpogled in prenos/deljenje slik na vašo zunajno napravo.
Brezžični dostop do naprednih nastavitev in funkcij kot so: live view, intervalometer, bulb in HDR (bracketing), zajem slike, snemanje, ekspozicijski čas, zaslonka, ravnovesje beline, ISO, merjenje svetlobe, drive/shooting mode, kvaliteta slike, (focus način - samo za Nikon), fokus "stacking", avtomatska ekspozicija, kompenzacija svetlobe, "bracketing" in predogled ostrenja.

Aplikacija CamRanger na IOS app/ali android je brezplačna in omogoča uporabo naprave brez računalnika. Domet je 45m.

V kompletu prejmete:

USB kabel, napaja vključeno zamenjlivo litionsko baterijo.
Eternet kabel se uporablja za posodobitev strojne opreme (firmware).
Zaščitna škatlica za shranjevanje in pričvrstitev na stojalo ali pas.

Seznam kompatibilnosti:
Canon
Nikon

Live View
Prenašajte sliko v živo iz vaše kamera na vaš iPhone/ iPad/ iPod Touch (iOS 4.3 ali kasneje), Android pametni telefon / tablico (Android 3.2 ali kasneje) ali Macbook (Mac OS 10.7/10.8) ali prenosni raunalnik (Windows 7/8/10).
Dvojni dotik na ekran za povečavo, enojni za fokusiranje na željene predele. Prav tako lahko lažje opravljate "focus stacking".

CamRanger App
 • Delite slike znotraj CamRanger aplikacije na iPad, iPhone ali Android napravah na socialna omrežja kot so Facebook, Instagram, Twitte ali Flickr, lahko pa tudi brezžično naložite datoteke na Dropbox ali FTP server.
 • Slike se lahko prav tako pošljete preko emaila, ali printa brezžično (znotraj aplikacije) s kompatibilnimi printerji.
 • S posodobitvijo in ustreznimi nastavitvami  se slike z lahkoto delijo, le s pritiskom na gumb.
 • Za komercialne, portretne in skupinske fotografije, se lahko določi specifična mapa v katero se slike shranijo (znotraj Dropbox-a in pa FTP serverjev).
 • Selektivno brezžično printanje slik, med porokami ali drugimi dogodki.
 • Do teh nastavitev z lahkoto dostopate medtem, ko uporabljate CamRanger za druga opravila, med drugim tudi avtomatično shranjevanje (IOS galerijo, Dropbox ali FTP server), deljenje z drugumi napravami.
Zajemite in preglejte slike
Brezžično zajemite slike v različnih načinih ostrenja. Majhni predogled (Thumbnails) se pojavijo na vrhu vaše naprave po tem ko naredite fotografijo. Kliknite na sliko
za ogled histograma in meta podatkov vaše slike. Slike se shranijo na kartico vašega aparata, prav tako pa jih lahko prenesete na IOS/android/windows napravo.

Pregled v polni resoluciji
Dvakrat kliknite na sliko za pregled v polni resoluciji.
CamRanger podpira "full-screen" funkcijo, tako lahko vidite fotografijo v polni ločljivosti. izbirate lahko med različnim nastavitvami prikazovanja ekrana:
AF točke, highlights, shadows, mreža (črte), razmerje slike

Snemanje filmov
CamRanger omogoča start in stop snemanje, ter ogled videa medtem, ko snemate. Spreminjajte točke ostrenja in ostrenje na dotik.

Intervalometer in "Bulb"
CamRanger lahko uporabljate kot intervalometer za zajemanje time-lapse slik, ali pa kot bulb. Ni potrebe po vklopu Android ali IOS naprave po prvotni nastavitvi.

HDR / napredni "Bracketing"
Nastavite CamRanger, da avtomatično napravi serijo fotografij z različnimi ekspozicijskimi časi, zaslonko ali ISO vrednostjo. Slike se nato lahko združi v eno sliko z odličnim dinamičnim razponom.

Oglejte si vsebino vaše spominjske kartice
Oglejte si majhne ikone (thumbnails) fotografij na vaši kartici, izberite slike, ki bi jih želeli izbrisati oziroma naložiti v galerijo.

Makro fotografija in "Focus Stacking"
Odlična izbira za makro fotografijo, kjer ekstremno kratka razdalja fokusiranja in velika vrednost zaslonke (in posledično počasnejši čas ekspozicije) poveča možnost nezaželene zameglene slike, odpravite to zameglitev z brezžičnim proženjem. Prav tako vam CamRanger pomaga pri brezžičnem proženju aparata v situacijah, kjer bi se morali skloniti in obremeniti hrbet.

Studio fotografija / funkcija z kliente
Preklopite na način za kliente in izklopite kontrolo kamere na napravi (android, IOS). Slikajte medtem, ko držite kamero in si sočasno ogledujte slike na vaši napravi. Omenjeni način omogoča klientom, direktorjem in partnerjem, hitri predogled in brezžično pošiljanje slik medtem, ko se jih zajema. CamRanger aplikacija omogoča dodajanje podpisa na fotografiji (watermark). Fotografije lahko ocenjujete, kar klientom omogoča selekcijo željenih fotografij. Kadar uporabljate Windows ali Mac sistem, lahko z lahkoto uvozite ali ogledujete slike v Adobe Photoshop Lightroom medtem, ko fotografirate.


Kompatibilnost z X-Rite Color Calibratorjem
CamRanger iOS/android aplikacija je kompatibilna z X-Rite Color TRUE, orodjem za določanje pravih barv.


Povezavanje z več kamerami
Na voljo z nadgradnjo (brezplačno) lahko z CamRanger-jem povežete več kamer sočasno (v kolikor ima vsaka kamera Camranger), slike pa se prenaša na en računalnik, kompatibilno z Mac ali PC.
Več informacij
Velikost filtra Ne
Izberite velikost Ne
Proizvajalec CamRanger
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun