Quadralite studijska bliskavica Atlas 400 Pro TTL cena

Quadralite studijska bliskavica Atlas 400 Pro TTL

Aputure Light Dome Mini II cena

Aputure Light Dome Mini II

5v1 - odbojnik (80 cm) - Quenox

5v1 - odbojnik (80 cm) - Quenox

Quadralite studijska bliskavica Atlas 400 Pro TTL

Redna cena 694,90 € Posebna cena 649,00 € 531,97 €
SKU
QSBA400PT

Quadralite studijska bliskavica Atlas 400 Pro TTL znana tudi kot Godox AD400Pro Witstro

Ta izjemno vsestranska in učinkovita studijska bliskavica Quadralite Atlas 400 Pro TTL omogoča hiter ponovni blisk ter stabilen blisk po celotnem obsegu. Opremljena je z natančnim in zanesljivim načinom merjenja TTL in je izjemno uporabna, ko se svetlobne razmere hitro spreminjajo. Vgrajen radijski sprejemnik Navigator X omogoča popolno brezžično kontrolo in sprožitev bliskavice, ki so oddaljene do 100m. Visoka hitrost sinhronizacije je tudi na voljo - celo do 1/8000s.

Atlas 400 Pro TTL izstopa od konkurence zaradi visoke barvne konsistence po celotnem območju moči. Ko je potrebna visoka barvna natančnost, lahko uporabnik aktivira posebej oblikovan sistem: "Color Priority Mode". Nato, ne glede na to, kakšna je nastavitev moči, se bliskavica sproži z najvišjo možno natančnostjo. Nihanja beline v tem načinu ne bodo presegla +/- 75 kelvinov. V standardnem načinu je ravnovesje beline ocenjeno kot 5600 +/- 200K. Ta bliskavica lahko oddaja dolge rafale natančno nadzorovane svetlobe v "Color Priority Mode" in pri sinhronizaciji nad 1/250s.

Če je bliskavica nastavljena na maksimalno moč, se Atlas 400 Pro TTL lahko ponovno proži na polni moči že po 1 skundi!

 studijska-foto-oprema-quadralite-logo

Brezžično proženje na daljavo?

- tudi do 100m! Bliskavica Atlas 400 Pro TTL oz. Godox AD400Pro Witstro ima že vgrajen sistem Navigator X, kar pomeni, da lahko dokupite samo še Quadralite Navigator oddajnik
za Canonza Nikon ali za Sony
in boste s tem imeli popoln nadzor bliskavice na razdalji do 100m! Atlas 400 Pro TTL zato ne potrebuje dodatnih radijskih sprejemnikov. V kolikor imate že kakšen drugi sistem proženja bliskavic, lahko priklopite preko 3.5mm konetkorja ali USB povezave - Quadralite Navigator.Atlas Pro TTL se lahko uporablja tudi za zamrznitev gibanja hitro premikajočih se predmetov. Omogoča ujeti tekoče pljuske, tekajoče otroke ali mojstre borilnih veščin, ki trenirajo hitre udarce. Trajanje bliska lahko skrajšamo do 1/12340 (na 1/256, t0.1), kar je več kot ga potrebujete v večini primerov.

Nova oblika "flashtube"-a zagotavlja najboljšo kvaliteto svetlobe in vam omogoča poln potencial vsakega modifikatorja svetlobe. Žarnica je zaščitena s stekleno kupolo in difuzno sprednjo površino za enakomerno porazdelitev svetlobe. Poleg tega je žarnico enostavno zamenjati, brez uporabe dodatnih orodji.

Atlas 400 Pro TTL je opremljena z visoko učinkovito in zmogljivo LED modelirno lučjo. Ta 30W LED čip je ekvivalent po moči cca. 500W halogenski žarnici. Modelirna luč pa ima barvo dnevne svetlobe (~ 5500K) in zagotavlja neprekinjeno svetlobo pri najvišji možni kakovosti (CRI> 95, TLCI> 93).

Atlas 400 Pro TTL poganja visoko zmogljiva izmeljiva litij-ionska baterija. 2,6Ah baterija zagotavlja do 390 bliskov na polni moči. Ena baterija je priložena v kompletu in jo je mogoče enostavno zamenjati, ko je izčrpana. Baterijo lahko napolnite v manj kot treh urah zahvaljujoč posebnemu polnilniku, ki je v kompletu. Atlas 400 Pro TTL je opremljen z novo zasnovani 5 inčnim srebrnim reflektorjem, ki je kompakten in zagotavlja široko in enotno svetlobno pokritost.

Ker uporablja Bowens-ov sistem, se lahko reflektor enostavno in hitro odstrani in zamenja z drugim svetlobnim modifikatorjem (dežnik, softbox, beauty dish, fresnel, snoot, grid...) , ki ga proizvaja Quadralite, Quantuum ali kakšen drugi proizvajalec. Bliskavica se lahko uporablja tudi z dodatno opremo...

Ohišje studijske bliskavice je izdelano iz visoko kakovostne plastike. Velik LCD zaslon z osvetljitvijo je enostaven za branje tudi v močni sončni svetlobi. Podnožje bliskavice za pričvrstitev na studijske stative in bowensov bajonet za pričvrstitev modifikatorjev sta izdelana iz kovine, tako da do lomljenja zagotovo ne bo prišlo.

Atlas Pro ne morete uporabljati z namenskimi dodatki za Atlas 600 in Atlas 600 PR. Potrebni so ločeni dodatki za Atlas Pro 400.


Glavne značilnosti:

- kompatibilen z DSLR in mirrorless fotoaparati Canon / Nikon / Sony / Olympus / Fujifilm (preko ustreznega oddajnika Navigator X)
- integriran sprejemnik Quadralite Navigator X za polno brezžično kontrolo bliskavice (prek ustreznega oddajnika Navigator X)
- največja izhodna moč 400W
- GN 37m (ISO100) s standardnim 5" reflektorjem
- TTL (avtomatski), ročni, slave in MULTI načini bliskanja so na voljo za enostavno uporabo in popolno kontrolo
- prilagodljivo in natančno prilagoditev energije bliskavice v 9 f-stop od 1/1 do 1/256 v 25 korakih
- konsistentnost barvne temperature v celotnem izhodnem območju (5600K ± 75K) v "Stable Color Mode"
- čas za ponovni blisk je 0,01-0,9s
- poganja izmenljiva 21,6V / 2,6Ah litij-ionska baterija
- do 390 bliskov na polnih moči (na en cikel polnjenja)
- high speed sinhronizacija s hitrostjo do 1 / 8000s (z oddajnikom Navigator X)
- zelo kratko trajanje bliska 1 / 12340s (t0.1, @ 1/256)
- 30W LED modelirna luč
- proženje preko optical slave, 3,5 mm vhod
- aktivno hlajenje (integrirani ventilator)
- enostaven za branje visokokontrastnega LCD zaslona
- 5" reflektor nove kompaktne oblike
- Bowens mount za pričvrščevanje modifikatorjev
- visokokakovostno plastično ohišje
- kovinsko držalo za stativ in modifikatorje
- Garancija 2 leti

V kompletu:
- Quadralite Atlas 400 Pro TTL
- 5" Quadralite Atlas Pro lonec
- pokrov 
- žarnica
- baterija
- polnilec

Več informacij
Proizvajalec Quadralite
Napišite svoj komentar
Samo registrirani uporabniki lahko ocenjujejo izdelke. Prosimo, da se prijavite oziroma ustvarite račun
Sorodni izdelki