Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pakiranja so brezplačni ne glede na velikost in vrednost naročila! Cena pošiljke je 3,50€ in je enotna po vsej Sloveniji ne glede na količino ali težo izbranih izdelkov. V kolikor je naročilo večje od 200€ so stroški poštnine BREZPLAČNI!*

Rok dostave

Rok dostave sta dva delovna dneva od prejema naročila (razen, v primeru izrednih razmer), vendar pa so paketi v večino primerih dostavljeni že naslednji delovni dan od oddaje naročila, v kolikor je izbrani izdelek na zalogi. Blago naročeno do 13. ure bo poslano še isti dan, blago naročeno po 13. uri pa bo poslano naslednji dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek po 13. uri. Naročeno blago bo poslano s priporočeno pošto in je last pošiljatelja do končnega plačila.

Dostava blaga je omejena na ozemlje Slovenije. Blago bo dostavljeno v dopoldanskem času (praviloma do 14. ure). Če na navedenem naslovu ob dostavi ni nikogar, ki bi sprejel pošiljko, poštar pusti obvestilo, da lahko paket dvignete na lokalni pošti.

 

Cenik

Poštnino v primeru plačila z odkupnino krije kupec in jo plača ob prevzemu ali po predračunu (odvisno od izbrane možnosti pri naročilu). Pri osebnem prevzemu blaga stroškov poštnine ni.

Pri nakupu nad 200€ je poštnina BREZPLAČNA!*


Stroški dostave po Sloveniji

  • Paket po Sloveniji: 3,50 € - cena je enotna ne glede na količino ali težo izdelkov (pri nakupu nad 200€ je poštnina BREZPLAČNA).

 

Stroški dostave paketov v tujino:

  • *Srbija, BiH, Črna gora, Turčija Bulgarija, Grčija, Portugalska, Irska, Norveška: 19,90€ (tudi za naročila nad 200€)
  • Hrvaška 5,95€ (pri nakupu nas 200 eur brezplačno!)
  • Švica 40 € + stroški carinjenja 20 € = skupaj 60 € doplačila
  • Ostale države, ki niso napisane zgoraj: 10,00€ (pri nakupu nad 200 eur brezplačno!)

 

Več info: info@foto-klik.si